R-M's nieuwe grondvuller voor commerciële voertuigen zaterdag 19 januari 2019

OPTIMALE CORROSIEBESCHERMING OP ALUMINIUM EN STAAL:

R-M® GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420

Krachtige producten voor krachtige voertuigen: in de sector van de grote bedrijfsvoertuigen draait het allemaal om het behalen van de beste resultaat d.m.v. efficiëntie. R-M®, premium merk van BASF in de schadeherstelsector, heeft GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420 ontwikkeld, een nieuwe grondvuller voor alle types substraten. De nieuwe GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420 is uiterst veelzijdig en biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie. Niet enkel op aluminium, maar ook op staal.

Een krachtig, veelzijdig en roestwerend product

Oppervlakken als aluminium en staal vereisen een doeltreffende, langdurige bescherming tegen corrosie. R-M®’s grondvuller GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420 is het ideale product voor carrosserieherstelwerk voor vrachtwagens en bussen. Deze twee-componenten epoxygrondvuller is bovendien zowel geschikt voor twee- als voor drielaagssystemen. GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420 is een uiterst veelzijdige totaaloplossing die bovendien een betrouwbare bescherming biedt op aluminium, staal, verzinkt staal en roestvrij staal.

GRAPHITE HD HS EPOXY P 5420 is lichtgrijs maar kan, overeenkomstig R-M®’s innovatieve grijstintenconcept, worden getint met GHD CV GRONDLAKTINTPASTA. Het product kan perfect worden aangebracht met de bestaande spuitapparatuur. Nieuw of extra gereedschap is dus niet nodig.

R-M®: Perfection made simple

Door voortdurend nieuwere, innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen, wil R-M® zijn klanten helpen ook op de lange termijn productief te werken.

 

 

R-M®-schadeherstellakken: een belangrijk onderdeel van BASF Coatings

Onder het merk R-M® brengt BASF een compleet assortiment laksystemen voor schadeherstel op de markt. Het accent ligt daarbij op milieuvriendelijke watergedragen lakken en high-solid lakken. Met deze systemen kan wereldwijd aan alle wettelijke eisen worden voldaan voor het terugdringen van oplosmiddelen, en wat betreft uiterlijk en bestendigheid voldoen deze producten aan dezelfde kwaliteitsnormen als lakken op basis van oplosmiddelen. Op dit vlak biedt het bedrijf een grote verscheidenheid aan diensten om zijn klanten te ondersteunen. R-M®-schadeherstellakken zijn door vrijwel alle grote autoproducenten goedgekeurd voor aftermarketreparaties. Vanwege zijn kleurdeskundigheid wordt het merk gekozen door 's werelds meest prestigieuze automerken.

In de categorie: Nieuws.