Eendaagse chartervlucht naar Bologna op 24 mei 2017 Woensdag 15 februari 2017

Traxio organiseert samen met AutoTechnica ter gelegenheid van Autopromotec Bologna een speciale dagvlucht. U kunt de beurs van opening tot sluiting bijwonen door de optimale planning van deze chartervlucht.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Opendeurdagen 4&5 februari bij Historic Wheels Dinsdag 24 januari 2017

Historic Wheels bestaat 10 jaar en deze mijlpaal willen zij samen met jullie en hun klanten graag vieren.

Bij Historic Wheels vind je alles voor de oldtimer onder één dak. Ze zijn actief als groot-en kleinhandel en in hun shop kan je terecht voor alle onderdelen en accessoires, plaatwerk, mechanische onderdelen, oliën en vetten, poetsproducten, specifieke goodies & accessoires en handleidingen. Noem een merk en ze hebben het op stock of ze kunnen het verkrijgen. Bovendien beschikken ze over een grote voorraad New Old Stock onderdelen zowel originele als aftermarket.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Cromax voorziet handig ValueShade demotool Donderdag 12 januari 2017

ValueShade van Cromax® is een intelligent en handig primerconcept waarbij zeven verschillende grijstinten ontwikkeld werden die als optimale onderlaagkleur voor elke basislakkleur kunnen dienen.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Cromax lanceert tijdsbesparende surfacer en voorbehandelingsdoekjes Woensdag 11 januari 2017

Cromax® lanceert twee nieuwe producten die samen horen en het voorbereidingsproces helemaal zullen veranderen. De nieuwe VOS-gereguleerde Ultra Performance Energy Surfacer en de nieuwe Metal Pretreatment Wipes zorgen immers voor een sneller en soepeler werkproces dankzij het gebruik van vernieuwende technologie.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Kleurenbeheer 2.0 dankzij de web-based Standowin iQ Dinsdag 10 januari 2017

Standox heeft zijn kleurenzoeksoftware Standowin stevig opfrist en opnieuw gelanceerd als Standowin iQ. Deze software van de nieuwste generatie is nu web-based om het kleurenbeheer van de carrosseriebedrijven nog professioneler te maken.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Nieuwe Standox Klarlack Additiv KA677 specifiek voor hoogglans blauw Maandag 9 januari 2017

Jarenlang waren de zogenaamde neutrale kleuren de meeste populaire voor nieuwe wagens. Nu maken de vurige, dieprode en diepblauwe kleuren een comeback. Nu Standox de Klarlack Additiv KA677 Brillantblau aan zijn assortiment heeft toegevoegd, kunnen deze zeer intens chromatische kleuren eenvoudig hersteld worden.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

De toekomst heet Phoenix Donderdag 5 januari 2017

Real-time updates van formules, toegang tot kleuren in de cloud en een link naar de ColorDialog Spectro – de nieuwe Spies Hecker Phoenix software brengt binnenkort het internet in de mengruimte.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

De Booster Infinimax Technology van Facom Woensdag 4 januari 2017

De Booster Infinimax Technology van Facom is ontworpen om elk type motor te starten en hoeft niet opgeladen te worden. Daardoor kan deze continu gebruikt worden in een garage, werkplaats of industriële omgeving of opgeborgen worden in een voertuig dat geregeld voor langeafstandsreizen gebruikt wordt, zoals vrachtwagens, pechverhelpingsvoertuigen of hulpdiensten.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

FAG SmartSET van Schaeffler Dinsdag 3 januari 2017

Schaeffler levert en ontwikkelt hoogtechnologische reparatieoplossingen en -onderdelen voor de Automotive Aftermarket. Dat doet het bedrijf ook meer en meer voor de commerciële sector, waardoor bedrijfsvoertuigen duurzamer rijden en ook minder kosten en onderhoud vragen. Schaeffler lanceert nu als eerste een duurzame herstellingsoplossing voor de wiellager van zware vrachtvoertuigen voor de Automotive Aftermarket: de FAG SmartSET.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Lesonal Accelerator: het antwoord op snelheid Maandag 2 januari 2017

Nu er steeds sneller moet worden gewerkt in carrosseriebedrijven, introduceert de divisie Vehicle Refinishes van Akzo Nobel in Europa een nieuwe versneller, waarmee de veelzijdigheid van zijn Lesonal 2K HS Premium Clear 420 en 2K HS Fast Clear 420-systemen nog kan worden verbeterd.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

WACSonline-integratie verhoogt slaagkansen offertes Donderdag 22 december 2016

In het online garage programma WACSonline is er gratis directe toegang tot 340.000 MijnGrossier-artikelen. Dat biedt uiteraard tal van voordelen. De ruime database is steeds beschikbaar en wordt constant geüpdatet, waardoor de gebruiker bijzonder snel professionele en concurrentiële offertes kan opmaken.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Praktische tips van Standox: zo herstelt u succesvol wit parelmoer lakwerk Dinsdag 20 december 2016

De meeste carrossiers weten best wel dat de herstelling van wit parelmoer lakwerk een hele uitdaging is. Tenzij ze heel nauwkeurig te werk gaan, kan het immers snel fout lopen en wordt het verschil met het originele effect zichtbaar. Daarom ontwikkelde Standox voor zijn partners-carrossiersbedrijven specifieke richtlijnen.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

1,2,3 AutoService in de nationale pers Maandag 19 december 2016

1,2,3 AutoService laat van zich horen en bewijst opnieuw zijn positie als belangrijk netwerk van onafhankelijke garages in België en Luxemburg.

Woensdag 26 oktober 2016, organiseerden Traxio en het BIVV (Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid) een persconferentie in de 1,2,3 AutoService garage Mecamasters te Zaventem. Ze presenteerden er hun wintercampagne: “Laat uw auto nakijken voor een zorgeloze winter.”

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Federal-Mogul Motorparts verlengt Beru® contract met BorgWarner Dinsdag 6 december 2016

Federal-Mogul Motorparts, een divisie van Federal-Mogul Holdings Corporation, heeft onlangs ingestemd met een vijfjarige verlenging van het contract met BorgWarner Emissions Systems. Federal-Mogul Motorparts blijft daarmee wereldwijd de exclusieve distributeur van Beru® ontstekingsproducten voor de onafhankelijke aftermarket. De overeenkomst versterkt Federal-Moguls positie als wereldwijde marktleider op het gebied van ontstekingsproducten en geeft een vervolg aan de exclusieve licentie die de onderneming op het merk Beru in de aftermarket heeft.
Onder het nieuwe akkoord, dat in januari 2018 ingaat, zal Federal-Mogul zijn wereldwijde aftermarket organisatie optimaal inzetten voor de verkoop van Beru bougies, gloeibougies, bobines en bobinestekkers, regeleenheden, bougiekabels en sensoren. De gloeibougieproductlijn van Beru staat bekend als een toonaangevende ontstekingstechniek voor dieselmotoren.

lees verder

In de categorie: Nieuws | lees meer

Cromax luchtdrogende surfacer Vrijdag 18 november 2016

In de categorie: Nieuws | lees meer