top of page

1,2,3 AutoService organiseert een wedstrijd om tickets te winnen voor het Circuit van Spa-Franc.

1,2,3 AutoService gaat heel 2023 de baan op, op het Circuit van Spa-Francorchamps. Voor die gelegenheid organiseert het eerste netwerk van onafhankelijke garages in België een wedstrijd voor automobilisten die langskomen voor een onderhoudsbeurt. Ze kunnen tickets winnen voor een race op het mooiste circuit ter wereld.


Als geprivilegieerd partner van het circuit van Spa-Francorchamps in 2023 deelt het netwerk van onafhankelijke garages 1,2,3 AutoService het plezier van de autosport met zijn klanten. Voor elk onderhoud bij hun ‘garagisten van vertrouwen’ tussen 15 maart en 31 mei 2023 maken automobilisten kans op een VIP-ticket voor twee personen voor een endurancerace op het legendarische Belgische circuit op 1 juli 2023.


Het gaat om een ticket met toegang tot de Raidillon-loge met panoramisch uitzicht en terras, catering en open bar, en nog meer VIP-ervaringen. Er zijn ook tien klassieke duotickets te winnen voor de race op 1 juli 2023. Automobilisten kunnen meedoen door met hun onderhoudsfactuur naar www.123autoservice.be te gaan en twee vragen te beantwoorden.


Of het nu gaat om een klein of groot onderhoud, nu is het moment voor een bezoek aan uw 1,2,3 AutoService garage.

Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page