top of page

AISIN EUROPE KONDIGT DE NAADLOZE OVERGANG ‘VAN OE NAAR AFTERMARKET’ AAN OP DE AUTOMECHANIKA

Op de Automechanika Frankfurt van dit jaar zal AISIN Europe benadrukken dat het als OEfabrikant dezelfde kracht, kennis en toewijding aan kwaliteit in zijn aftermarket-aanbod steekt. Het bedrijf laat dit zien door aan te kondigen dat het het gebruik van de merknaam ADVICS - synoniem voor OE-kwaliteit - heeft uitgebreid tot het hele productportfolio voor aftermarketremmen.


Deze berichten worden gecommuniceerd op een korte persconferentie waarvoor alle beursbezoekers en journalisten van harte zijn uitgenodigd. Deze vindt plaats op 14 september van 9 uur tot 9.30 uur en er wordt ontbijt en koffie bij geserveerd.

“AISIN Europe Aftermarket is er trots op om dit jaar voor het eerst als zelfstandige bedrijfsdivisie de beurs in Francfort, de grootste en meest invloedrijke aftermarket-bijeenkomst, bij te wonen”, legt Bérenger Léonard, Senior Strategy Manager Aftermarket, uit.


“Op onze stand zullen we benadrukken hoe we de Original Equipment-kracht van de AISIN Group naar onze aftermarket-klanten brengen. We hebben deze boodschap vastgelegd door het hele aftermarket remproductportfolio onder de ADVICS-naam onder te brengen, in lijn met onze OEstrategie. Daarnaast zullen we een aantal spannende nieuwe ontwikkelingen in het ADVICS-programma onthullen die onze klanten zullen helpen een zorgeloze en efficiënte vervanging van onderdelen van OE-kwaliteit te bieden.”


ADVICS – we brengen de kracht van OE naar aftermarket


ADVICS, dat voorheen uitsluitend gebruikt werd in de aftermarket voor zijn hydraulicaprogramma, staat voor Advanced Intelligent Chassis Systems. Voor superieure remprestaties en hoogwaardige controle zijn AISIN-remmen, remblokken, remklauwen, remcilinders, rembekrachtigers en wielcilinders voor Europese en Aziatische voertuigen nu verkrijgbaar onder het merk ADVICS.


Het bedrijf zal de show ook gebruiken als een platform om productontwikkelingen onder het merk ADVICS te onthullen, op het gebied van remrotoren, elektrische parkeerrem (EPB) en remvloeistof.


“Het lijkt heel lang geleden dat de aftermarket-gemeenschap op één plek samen kon zijn, en we verheugen ons erop om onze oude vrienden terug te zien bij onze stand, en natuurlijk om nieuwe vrienden te maken.


Er is zo veel veranderd in de afgelopen jaren. We zijn benieuwd waar iedereen mee bezig is geweest en we willen de markt graag de recente product- en merkontwikkelingen van AISIN laten zien”, zei Bérenger Léonard.


Bezoek Aisin Europe bij stand C30 in hal 4 van de Automechanika Frankfurt.

Comments


bottom of page