top of page

Alliance Automotive Group Benelux introduceert bandenspecialisme Tyres-On

Alliance Automotive Group Benelux lanceert Tyres-On. Met dit nieuwe bandenconcept krijgt het universele autobedrijf, aangesloten bij het grossiersnetwerk van PartsPoint of Precisium, de mogelijkheid zich ook te profileren als “Specialist in banden”.


Rob Visser, Director Netwerk zegt: ”PartsPoint ontwikkelt zich steeds meer als one-stop-shop leverancier voor het garagebedrijf. Na de overname van Dabeko werden wij in één keer ook een leidinggevende speler in de bandenmarkt. De afgelopen jaren hebben wij gebruikt om dit bandenspecialisme uit te rollen in de overige PartsPoint vestigingen in Nederland en België. Met de lancering van Tyres-On, bieden wij universele autobedrijven de mogelijkheid om op een succesvolle manier in te spelen op de groeiende bandenmarkt. Met onze uitgebreide ondersteuning in combinatie met inkoopvoordeel en bestelgemak stellen wij universele autobedrijven in staat maximaal rendement uit de productgroep banden te behalen en zich als dé Specialist in banden naar hun klant te profileren..


Het garagebedrijf dat kiest voor Tyres-On wordt op diverse vlakken ondersteund en begeleid. Op het gebied van marketing wordt een zeer uitgebreid pakket aangeboden met verschillende mogelijkheden voor in house, lokale en landelijke communicatie. Zo wordt de deelnemers onder andere een bandendisplay én narrowcasting aangeboden, om hiermee awareness te creëren bij consumenten over over de verschillen tussen all-season-, winter-, zomer- en EV-banden. Op lokaal niveau zullen onder andere huis-aan-huis folders verspreid worden om de consument in de regio te bereiken. Op landelijk niveau zullen onder andere billboards en radiocommercials de zichtbaarheid van Tyres-On voor het grotere publiek vergroten.


Bandentraining

Naast marketing wordt er ook flink geïnvesteerd in bandentrainingen die aangeboden worden via het reeds bestaande opleiding- en trainingsconcept Tech360. Autotechnici worden aan de hand van technische en commerciële trainingen opgeleid, zodat zij over de juiste bandenexpertise beschikken om de klant te voorzien van een volledig advies.


Tyres-On wordt ondersteund door de bandenmerken Continental, Delinte, Hankook, Michelin, Tyfoon en Vredestein. Tyres-On deelnemers kunnen op deze merken levenslange garantie aan hun klanten aanbieden bij de aanschaf van nieuwe banden.

Vanaf juni trekt Tyres-On met ‘Tyres-On Tour’ de Benelux in. Op zeven verschillende locaties in Nederland en België wordt Tyres-On geïntroduceerd aan geïnteresseerde garagehouders. Ook zullen diverse gastsprekers het belang van een bandenspecialisme voor de universele autobedrijven verder toelichten.


Meer informatie over Tyres-On via de PartsPoint accountmanagers of via: www.tyres-on.nl.

Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page