top of page

Alliance Automotive Group Benelux trekt Gaston Maes aan voor Paint Non-Paint divisie in België

Met de introductie van de Paint/Non-paint divisie in Nederland, afgelopen mei jl., kondigde Alliance Automotive Group Benelux aan dat het fors zal investeren in de autoschadeherstelmarkt in de Benelux. Met het aantrekken van Gaston Maes als coördinator Bodyshop Support België, voegt Alliance Automotive daad bij het woord.Met de ervaren Gaston Maes haalt Alliance Automotive zeer veel kennis in huis om de Belgische Paint/Non-Paint afdeling op de juiste manier in te richten. Zo heeft hij jarenlange ervaring als zelfstandig consultant schadeherstelopleidingen en -trainingen en was hij zelfstandig Glasurit-verdeler. Bovendien is hij ook bij BASF werkzaam geweest. Dankzij zijn ruim 45 jaar ervaring in de professionele schadeherstelbranche in België heeft hij een heldere kijk op de veranderingen in deze branche.


“De Belgische autoschadeherstelmarkt heeft vele familiebedrijven en wij zullen gepersonaliseerde en op maat gemaakte oplossingen aan hen gaan aanbieden. De markt in België zal de komende jaren sterk veranderen en we zien nu al grote personeelstekorten. Alleen samen kunnen wij deze uitdagingen het hoofd bieden”, legt Gaston Maes uit.


Rob Visser, Director Network: “Met Paint en Non-Paint en Bodyshop Support hebben we een belangrijke stap gezet om PartsPoint verder te ontwikkelen als een one-stop-shop leverancier voor het autobedrijf. Na de overname van Ferwerda werden wij een speler in de autoschadeherstelmarkt en dit specialisme gaan we verder uitrollen in alle vestigingen van PartsPoint in de Benelux. Daarvoor hadden we al de zeer ervaren Sven Zipp en Hans Musters aangetrokken. Zij zullen onze Paint en Non-Paint activiteiten ontwikkelen tot een professionele autoschade afdeling binnen Alliance Automotive. Met de komst van Gaston Maes zullen we die ontwikkeling ook in de Belgische markt tot stand brengen”.


Hans Musters, Commercieel Directeur Bodyshop Support en Sven Zipp, Algemeen Directeur Bodyshop Support zijn druk bezig om in de Benelux Service, Consultancy en Training in te richten voor onafhankelijke autoschadebedrijven en -ketens die verbonden zijn aan of onderdeel zijn van een dealergroep. Daarnaast zal het aanbod fors worden uitgebreid met een aantal gerenommeerde leveranciers van autolakken en gespecialiseerd equipment voor het schadeherstel bedrijf.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

留言


bottom of page