top of page

Apollo Tyres benoemt Bruno De Langhe als Belux Country Sales Manager

Bruno De Langhe is de nieuwe Country Sales Manager van Apollo Tyres voor België en Luxemburg. Hij volgt Antoine de Grand Ry op, die na meer dan dertig jaar voor het bedrijf gewerkt te hebben gaat genieten van zijn pensioen.
De Langhe werkt sinds 2022 voor Apollo Tyres als Accountmanager Passenger Car Tyres in België. In de afgelopen tijd slaagde hij erin de naamsbekendheid van het merk en de verkopen in de Belux een flinke boost te geven.


Carrière De Langhe neemt meer dan 25 jaar ervaring in sales mee naar Apollo Tyres. Hij begon zijn carrière in 1996 als Sales Representative bij Briggs & Stratton en vervolgde zijn loopbaan met diverse salesfuncties in de automotive-branche. Na gewerkt te hebben voor VW-Audi Lacante Machelen, BMW Theo Van Avondt Jette en Porsche Center Brussels was De Langhe Fleet Manager bij BMW Brussels, de grootste BMW-dealer van België, waar hij het beheer van grote accounts verzorgde en betrokken was bij fleetsales. In 2015 trad De Langhe in dienst bij de online marktplaats 2dehands.be, waar hij zes jaar als Automotive Accountmanager werkte en een belangrijke rol speelde bij de introductie van auto-abonnementen. In 2021 verkaste hij naar Vroom.be en werd Automotive Manager.


Klantgericht In zijn nieuwe rol rapporteert De Langhe aan Paul Eidhof, Cluster Director North West Europe bij Apollo Tyres. Over zijn nieuwe functie zegt De Langhe: “Ik ben vereerd om de functie van Country Sales Manager over te mogen nemen van Antoine, die een sterk klantgericht team heeft opgezet met als resultaat een loyale en groeiende groep klanten. De afgelopen tijd heb ik met veel plezier gewerkt aan de portfolio van het merk Vredestein, en ik zie er naar uit om Apollo Tyres zo mogelijk nog meer succes te brengen.”


Ondernemersgeest Paul Eidhof voegt daaraan toe: “Sinds hij vorig jaar bij Apollo Tyres kwam werken, heeft Bruno zich snel de ins en outs van de Belgische bandenmarkt eigen gemaakt. Met zijn ervaring in salesmanagement, ondernemersgeest en klantgerichte manier van denken is hij de juiste persoon om het verkoopteam in België te leiden. Ik wens hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.”


“Bruno neemt de werkzaamheden over van Antoine, die zich al meer dan 26 jaar inzet voor onze business in België en daarmee een onmisbare schakel is geworden in het Europese team. We gaan hem missen, en wensen hem het allerbeste toe met zijn welverdiende pensioen.”Comments


bottom of page