top of page

Axalta introduceert Syrox in België

Axalta, een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, introduceert Syrox TM in België. Syrox is een nieuw merk in het Belgisch schadeherstelportfolio, ontworpen met Europese formuleringen specifiek voor het mainstream segment van de autoschadeherstelmarkt. Het is een compleet en compact laksysteem voor schadeherstel, inclusief een watergedragen basislak, ontwikkeld voor reparaties aan personenauto's.


Het Syrox laksysteem biedt een kosten efficiënt alternatief voor premium productaanbiedingen. Met een compact maar compleet portfolio van verfproducten is Syrox eenvoudig te gebruiken en aan te brengen. Nieuwe gebruikers zullen de applicatietechniek van enkele lagen met tussenliggende droogtijden prettig vertrouwd vinden. Dekking kan worden bereikt in twee lagen plus één effect laag. Wat Syrox onderscheidt, naast zijn complete en compacte systeem, is zijn uitzonderlijke kleurovereenkomst. De Colour Reader spectrofotometer, die gebruik maakt van de gevestigde en bewezen technologie van Axalta. Colour Search, de uitgebreide onlinedatabase met kleurformules, geeft Syrox-gebruikers een voorsprong in de carrosserie.

Het ontwerp van de basislak-flessen van Syrox bevat een speciale doseerdop die is ontworpen om, tot op de laatste druppel verf, bijzonder nauwkeurig gieten mogelijk te maken. Ook laat het niveau-indicatievenster aan de zijkant van de flessen gebruikers zien wanneer de inhoud bijna op is. Dankzij de afgeplatte doseerdopcover, kunnen de flessen rechtop staan en ondersteboven worden bewaard, zodat elke druppel van het product kan worden gebruikt. De flessen zijn verkrijgbaar in handige kleinere volumes en hoeven alleen maar te worden geschud voor gebruik.

"De innovaties die Syrox zijn gebruikers biedt, weerspiegelen wat we van onze klanten hebben gehoord", zegt Koen Silverans, Product & Technical Manager bij Axalta Refinish België.“We stelden vast dat er vraag was naar een rechttoe rechtaan, conventioneel aangebracht reparatielaksysteem dat zuinig in gebruik is en nauwkeurige kleurovereenkomsten levert. Het resultaat is Syrox, dat geen compromissen maakt op het gebied van kleur of kwaliteit. Syrox is een complete allrounder en is een laksysteem voor schadeherstel dat geschikt is voor carosseriebedrijven van elke omvang die moeten voldoen aan de nationale of regionale wetgeving inzake de uitstoot van schadelijke vluchtige, organische stoffen, en voor carosseriebedrijven die niet afhankelijk zijn van OEM-goedkeuringen.”

Syrox is het resultaat van Axalta's constante ontwikkeling, een merk dat is geformuleerd om aan specifieke eisen van klanten te voldoen. Syrox wordt geproduceerd in Europa en is gelanceerd in een aantal VOS-conforme markten in Europa, maar ook in Australië, Nieuw-Zeeland, China en andere delen van Azië.


Ga voor meer informatie over Syrox naar www.syrox.be en voor meer informatie over Axalta naar www.refinish.axalta.eu.

Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page