top of page

Axalta lanceert Drivus – een essentieel pakket van zakelijke diensten voor carrosseriebedrijven

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Bazel, Zwitserland, 29 november 2021 – Axalta (NYSE: AXTA), een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, lanceert vandaag Drivus, een nieuw pakket van zakelijke diensten voor de Europese autoschadeherstelmarkt. Drivus biedt oplossingen voor de specifieke uitdagingen waarmee carrosseriebedrijven te maken hebben, en verhoogt onder andere de productiviteit en levert betere prestaties en hogere winstmarges wat het langetermijnsucces van carrosseriebedrijven ten goede komt.De groeiende portfolio van Drivus diensten, biedt carrosseriebedrijven vakkundig advies en tools:

· Drivus Consultancy

· Drivus Digital Services

· Drivus Sales en Managementtraining

· Drivus Netwerkdiensten

Bart De Groof, Marketing en Strategy Director Refinish EMEA bij Axalta, zegt: “We hebben een rijke, vergaande geschiedenis binnen de autoschadeherstelsector en begrijpen goed met welke specifieke uitdagingen carrosseriebedrijven dagelijks te maken hebben – of het gaat om een druk, onafhankelijk bedrijf of een groot, landelijk netwerk. Wij zijn een vertrouwde zakenpartner voor de autoschadeherstelsector en hebben nauwe banden met Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Zodoende weten we dat Drivus voorziet in een behoefte binnen onze regio. Met een pakket van innovatieve diensten, programma's, en vakkundig, persoonlijk advies verleent Drivus een belangrijke zakelijke dienst om carrosseriebedrijven toekomstbestendig te maken.”

Met Drivus kiest Axalta voor een nieuwe aanpak van accountmanagement waarbij een goed samenwerkingsverband de randvoorwaarde voor succes is. De Drivus diensten worden via de accountmanagers van Axalta ingezet en zorgen voor betere resultaten bij partners en klanten.

Met de nadruk op het optimaliseren van bedrijfsprocessen stemt Drivus alle elementen die gepaard gaan met het runnen van een carrosseriebedrijf goed op elkaar af. Met de juiste aanpassingen kan men sneller, slimmer en efficiënter werken, wat de productiviteit ten goede komt. Zo krijgen carrosseriebedrijven de tijd en ruimte om hun aanbod uit te breiden. Drivus is toegewijd aan de voortdurende ontwikkeling en verbetering op de lange termijn. Dankzij op maat gemaakte consultancy en digitale tools kunnen carrosseriebedrijven al op korte termijn successen boeken en toewerken naar een positieve toekomst.

“Drivus is een toekomstgericht merk en speelt goed in op de trends en ontwikkelingen binnen de schadeherstelbranche. Drivus helpt carrosseriebedrijven bij het realiseren van de groeikansen die in deze sector bestaan,” voegt De Groof toe.

Drivus is een merk van Axalta en biedt carrosseriebedrijven de kennis en tools die nodig zijn voor het langetermijnsucces van carrosseriebedrijven, gebaseerd op meer dan 150 jaar ervaring in de wereldwijde schadeherstelbranche. Axalta beschikt over diepe kennis om een winstgevend carrosseriebedrijf te runnen en die deskundigheid ligt ten grondslag aan het pakket van innovatieve, toekomstgerichte diensten, zakelijke programma's en vakkundig, persoonlijk advies. Door goed in te spelen op de uitdagingen waarmee carrosseriebedrijven dagelijks te maken hebben, verbetert Drivus de productiviteit en zorgt voor betere prestaties en hogere winstmarges.

Ga voor meer informatie over Drivus naar www.drivus.com en voor meer informatie over Axalta naar www.refinish.axalta.eu.

Over Axalta Refinish

Axalta Refinish - onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf - is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie voor onze klanten, die volledige klanttevredenheid nastreven. Dankzij snelle, efficiënte coatingtechnologieën van hoge kwaliteit en geïntegreerde digitale bedrijfsprocessen, wordt het hele lakherstelproces sneller, gemakkelijker en winstgevender. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingindustrie, onze toewijding op het gebied van innovatie en onze voortdurend ontwikkelende technologie, kunnen we onze klanten een onbeperkte kleurkeuze aanbieden voor perfecte kleurenmatches. Het belangrijkste is dat we onafgebroken werken om op de behoeften van onze klanten te anticiperen, zodat ze de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd, kunnen aangaan. We hebben een indrukwekkend merkenportfolio voor elke vereiste van een autoschadebedrijf, voor elk marktsegment en voor elk marktontwikkelingsniveau. Ga voor meer informatie naar refinish.axalta.eu en volg ons op LinkedIn.

Over Axalta

Axalta is een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf dat haar klanten voorziet van innovatieve, kleurrijke, mooie en duurzame coatings oplossingen. Van lichte OEM-voertuigen, commerciële voertuigen en autoschadeherstel toepassingen tot elektromotoren, façades van gebouwen en andere industriële toepassingen, zijn onze coatings ontworpen om corrosie te voorkomen, productiviteit te verhogen en de levensduur te verlengen van de materialen die we coaten. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coating industrie, blijft het wereldwijde team van Axalta manieren vinden om onze ruim 100.000 klanten in 130 landen elke dag beter te dienen met de beste coatings, toepassingssystemen en technologie. Voor meer informatie, ga naar axalta.be of volg ons @Axalta op Twitter.


bottom of page