top of page

Axalta Refinish introduceert nieuwe, energiebesparende daglichtlamp Q-Lite

Carrossiers hebben optimale lichtomstandigheden nodig voor het correct uitvoeren van schadetaxaties, het vergelijken van de autokleur met stalen of het controleren van de pas gespoten afwerking op stofinsluitingen. Voor carrosseriebedrijven in België lanceert Axalta Refinish Q-Lite, de nieuwe, draadloze LED-daglichtlamp waarmee carrossiers energiebesparender en efficiënter kunnen werken.“Wij zijn erop toegespitst dat onze productinnovaties bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen binnen het carrosseriebedrijf,” zegt Koen Silverans, Product Manager BeLux bij Axalta Refinish. “De Q-Lite is duurzamer; dankzij de nieuwste energiebesparende LED-lampen en verbeterde batterijtechnologie is de nieuwe daglichtlamp waar dan ook en op elk moment van de dag klaar voor gebruik.”De Q-Lite daglichtlamp heeft een verbeterd optisch systeem met 15 krachtige LED’s voor een feller licht. Carrossiers kunnen de lichtintensiteitsniveaus in meerdere fasen instellen, waardoor zij zowel lichte als zeer donkere metallic kleuren nauwkeurig kunnen vergelijken. Q-Lite geeft helder daglicht – vergelijkbaar met middaglicht – evenals warm avondlicht.De Q-Lite heeft een robuust ontwerp waardoor het nog gemakkelijker in gebruik is in de drukke werkplaats. Zo heeft de daglichtlamp een extra rubberen coating en een verhoogde stabiliteit waardoor het minder makkelijk van een voertuig kan vallen. De toegevoegde oplaadindicator is beter te overzien en het knoppengebied is zodanig aangepast dat het betere bescherming biedt tegen onbedoelde bediening.


Ga voor meer informatie over de nieuwe Q-Lite daglichtlamp of over Axalta Refinish naar www.refinish.axalta.eu.


Over Axalta Refinish

Axalta Refinish - onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf - is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie voor onze klanten, die volledige klanttevredenheid nastreven. Dankzij snelle, efficiënte coatingtechnologieën van hoge kwaliteit en geïntegreerde digitale bedrijfsprocessen, wordt het hele lakherstelproces sneller, gemakkelijker en winstgevender. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingindustrie, onze toewijding op het gebied van innovatie en onze voortdurend ontwikkelende technologie, kunnen we onze klanten een onbeperkte kleurkeuze aanbieden voor perfecte kleurenmatches. Het belangrijkste is dat we onafgebroken werken om op de behoeften van onze klanten te anticiperen, zodat ze de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd, kunnen aangaan. We hebben een indrukwekkend merkenportfolio voor elke vereiste van een autoschadebedrijf, voor elk marktsegment en voor elk marktontwikkelingsniveau. Ga voor meer informatie naar refinish.axalta.eu en volg ons op LinkedIn.


Over Axalta

Axalta is een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf dat haar klanten voorziet van innovatieve, kleurrijke, mooie en duurzame coatings oplossingen. Van lichte OEM-voertuigen, commerciële voertuigen en autoschadeherstel toepassingen tot elektromotoren, façades van gebouwen en andere industriële toepassingen, zijn onze coatings ontworpen om corrosie te voorkomen, productiviteit te verhogen en de levensduur te verlengen van de materialen die we coaten. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingsindustrie, blijft het wereldwijde team van Axalta manieren vinden om onze ruim 100.000 klanten in 130 landen elke dag beter te dienen met de beste coatings, toepassingssystemen en technologie. Voor meer informatie, ga naar axalta.be of volg ons @Axalta op Twitter.

bottom of page