top of page

Bariseau Mottrie: nieuwe Nissan concessie in Kortrijk

Bariseau Mottrie breidt uit en is sinds enkele weken officieel verdeler van Nissan voor regio Kortrijk.

Bariseau Mottrie, al jaren een vaste waarde in West-Vlaanderen, kiest bewust voor groei en zal in hun vestiging in Kortrijk nu ook Nissan verdelen.

"De innovatieve modellen van Nissan zijn een mooie aanvulling van ons bestaande aanbod", zegt Julie Bariseau, CEO van Bariseau Mottrie. "De laatste maanden hebben we onze organisatie en structuur verder op punt gezet waardoor we vol vertrouwen naar een mooie toekomst kijken. De solide basis van Bariseau Mottrie, de duidelijke toekomststrategie en ons sterke, betrouwbare imago maken ons een goede partner in regio Kortrijk."

"We zijn zeer verheugd om een ervaren dealer als Bariseau Mottrie te verwelkomen in ons netwerk", zegt Laurent Brener, Dealer Network Development Director bij Nissan BeLux. "We kijken ernaar uit om ons merk verder uit te bouwen in Kortrijk en omstreken met deze dynamische, professionele partner en zijn ervan overtuigd dat ons toekomstgerichte aanbod aan geëlektrificeerde en elektrische modellen zullen bijdragen aan een duurzame mobiliteit in de regio."

"Met Nissan Kortrijk wordt een nieuwe stap gezet in ons multimerkenverhaal. Er liggen nog heel wat plannen op tafel bij Bariseau Mottrie", voegt Julie Bariseau er nog aan toe.

bottom of page