top of page

Castrol verbetert positie op Benelux markten door nieuwe overeenkomst met Verolub

  • Verolub en Castrol voegen Nederland toe aan de bestaande markten België en Luxemburg

  • De nadruk in Nederland ligt op de levering van smeermiddelen en vloeistoffen voor motorvoertuigen aan merkdealers


Castrol is een nieuwe overeenkomst aangegaan met Verolub voor de distributie van zijn smeermiddelen en andere vloeistoffen voor de automotive sector op de Benelux-markten, waarmee hun langdurige samenwerking, die al sinds 1997 bestaat, wordt uitgebreid.

Verolub is reeds de geprefereerde Ambassador Distributor voor Belgie & Luxemburg van Castrol-producten voor franchise werkplaatsen en gaat zich nu ook richten op de Nederlandse markt.


De nieuwe overeenkomst maakt deel uit van een strategie om de merkbekendheid van Castrol in Europa te vergroten en nieuwe commerciële mogelijkheden binnen de automotive aftermarket-sector in de Benelux-regio te onderzoeken.


Verolub is gevestigd in het Belgische Lummen. Het bedrijf is een toonaangevende smeermiddelendistributeur met een assortiment aan hoogwaardige smeermiddeloplossingen en -diensten voor de automotive sector en bedrijven in andere belangrijke sectoren.

Michiel Smeets, algemeen directeur van Verolub: “Deze nieuwe overeenkomst is het vervolg op een langdurige en zeer succesvolle samenwerking. Onze twee bedrijven zetten zich samen in voor professionaliteit, kwaliteit en een hoog niveau van klantenservice. Wij kijken ernaar uit om de voordelen van onze samenwerking aan vele nieuwe klanten in de Benelux aan te bieden.”


"Het is van cruciaal belang dat we over de juiste partners beschikken om onze ambitieuze groeidoelstellingen in heel Europa te verwezenlijken en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening en de continuïteit van de levering te garanderen", aldus Ivan Jaspers, Automotive Sales Manager voor de Benelux en Frankrijk bij Castrol. "De Benelux is een belangrijke regio voor ons. Deze nieuwe overeenkomst met Verolub zorgt ervoor dat we ons verder kunnen profileren en een duurzame nieuwe groei kunnen stimuleren binnen de sector van autowerkplaatsen."


Castrol is een toonaangevende fabrikant van gespecialiseerde smeermiddelen en vloeistoffen voor de automobielindustrie, die worden aanbevolen door autofabrikanten, monteurs en motorsportteams over de hele wereld.


Ga voor meer informatie naar: www.verolub.com

bottom of page