top of page

Distributeurs Groep Doyen komen sterker dan ooit terug van conventie in Rome

De distributeurs van auto-onderdelen van API en Autodistribution kwamen in Rome bijeen voor hun eindejaarsconventie. In drie dagen ontdekten ze de projecten van de netwerken voor 2023 en deden ze aan teambuilding in de Italiaanse hoofdstad.


De distributeurs van auto-onderdelen van de Belgische netwerken API en Autodistribution (Groep Doyen Auto) vlogen donderdag 1 december 2022 naar Rome voor hun jaarlijkse conventie. De 80 gasten, die elkaar al hadden leren kennen op hun eerste conventie in Le Touquet, ontmoetten elkaar in Rome op een cruciaal moment voor hun netwerken.

De Conventie ‘Rome 2022’ begon met een gezamenlijke sessie om te evalueren en vooruit te blikken op de toekomst. De distributeurs kregen een sneak preview van de projecten, tools en netwerkanimatieplannen voor 2023. Van commerciële ontwikkeling via grotere merkbekendheid tot klanttevredenheid bewees het netwerk eens te meer zijn inzet voor de ondersteuning van de distributeurs. In het programma zaten ook teambuildingactiviteiten. De deelnemers ontdekten Rome in stijl aan het stuur van Italiaanse oldtimers, en konden samen ook cultuur opsnuiven en shoppen in de eeuwige stad. Gunter Mareels, Sales Director Benelux van Doyen Auto: ‘De organisatie van een nationale conventie is een niet te missen evenement voor onze netwerken. Tussen werk en gezelligheid konden we die drie dagen in Rome ideeën uitwisselen met onze partners API en Autodistribution, de balans opmaken van het jaar 2022 en de projecten van de groep voorstellen op het gebied van ontwikkeling en nieuwe lanceringen. Volgend jaar volgen er nog andere impactvolle momenten van ontmoeting en dialoog, met als hoogtepunt onze internationale conventie in Sardinië eind september.’

bottom of page