top of page

NRF opent nieuwe Europese aluminium productiefaciliteit
Met meer dan 90 jaar ervaring is NRF een toonaangevende fabrikant en leverancier van koelonderdelen. Om hun sterke marktpositie te blijven behouden breidt NRF op diverse onderdelen uit. En nu zet NRF weer een volgende stap om klaar te zijn voor de toekomst. NRF opent een nieuwe aluminium productiefaciliteit in Gdansk (Polen).


De nieuwe fabriek bevindt zich vlakbij hun grootste Europese distributiecentrum in Gdansk, wat een goede logistieke service garandeert. Met de opening van deze nieuwe fabriek in Polen sluit NRF een deel van hun productie in Nederland. Op de nieuwe locatie heeft NRF de mogelijkheid om haar processen verder te verbeteren. Bovendien is NRF in staat hun productassortiment hier te verbeteren en uit te breiden.


Timo Schlotzhauer, Directeur Industrie en Marine NRF: “Met de opening van deze nieuwe fabriek ben ik er absoluut van overtuigd dat we onze leidende positie in de markt kunnen behouden en nog beter kunnen maken. Met nieuwe producten en nieuwe diensten. "


In deze nieuwe fabriek zal NRF een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte olie-, water- en luchtkoelers produceren voor de Automotive Aftermarket, als wel voor OE-klanten. NRF is tevens gespecialiseerd in producten voor de spoorwegindustrie, landbouw- en grondverzetmachines en gensets.

bottom of page