top of page

Doyen Auto brengt al zijn aanbiedingen samen in 1 beursstand voor Autotechnica 2022

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022

Een primeur: dit jaar brengt Doyen Auto al zijn merken samen in één enkele stand op de beurs Autotechnica. Een stand van 850 m2 die zich richt op garagisten, met als rode draad de transitie naar de mobiliteit van de toekomst.

Drogenbos, 14 maart 2022 – Doyen Auto, de specialist in de distributie van auto-onderdelen, kiest resoluut voor transparantie op de beurs Autotechnica met een unieke stand voor al zijn merken: de grossiers API en Autodistribution, en de conceptgarages 1,2,3 AutoService, Garage AD en Garage ReQual.

Doyen Auto brengt al die merken samen rond één gemeenschappelijk hoofdthema: Ready for the road ahead. De groep ondersteunt zijn multimerkennetwerken in de transitie naar de mobiliteit van de toekomst met een opleidingsaanbod, tools en middelen voor onderhoud en herstellingen van alle automerken en autotechnologieën van vandaag én van morgen. Want vandaag gaat het erom alle groeikansen te grijpen van de elektrificatie, het eco-onderhoud, de data, eco-mobiliteit en autonoom rijden.


De kracht ervaren van garagenetwerken

De stand van Doyen Auto is 850m² groot, verdeeld over twee niveaus en vijf zones.

Twee zones zijn gereserveerd voor de multimerken-conceptgarages van de groep, 1,2,3 AutoService en Garage AD, met activiteiten die onafhankelijke garagisten laten zien hoe netwerken hun bedrijf duurzaam kunnen ondersteunen.

Een hele waaier oplossingen voor garages ontdekken

Op de stand is er ook een demonstratieruimte waarin een Peugeot 3008 gebruikt wordt voor de opleiding van garagisten. De opleidingspartners van de groep stellen er hun oplossingen voor (elektromechanische diagnose, eco-onderhoud, veiligheidsuitrusting voor interventies op elektrische auto’s enz.), die ze direct toepassen op de auto waarmee ze allerlei soorten autopech kunnen simuleren.

Grup Eina geeft demonstraties van zijn service voor pechbijstand en technisch advies op afstand, die bedoeld zijn om garagisten te helpen om alle mogelijke problemen op te lossen waarmee ze te maken kunnen krijgen, ook die met de nieuwste technologieën in de nieuwste auto’s van vandaag.


Vandaag al werken aan de garage van de toekomst

De nieuwste technologieën ontdekken kan in de zone ‘garage van de toekomst’, een realistische reconstructie van een werkplaats met de nieuwe Requal-garage-uitrusting (het eigen merk van Doyen Auto), die op de beurs gelanceerd wordt. Bezoekers ontdekken ‘live’ op een Hyundai Ioniq de oplossingen van de partners van Doyen Auto voor het onderhoud van rijassistentiesystemen (ADAS), diagnostiek op afstand, de reproductie van elektronische sleutels en de ‘all-in’ verkooptool Salto, waarmee ze snel reserveonderdelen kunnen vinden en bestellen.

In de laatste zone, boven, zitten de bar en de catering. Voor een selectie van garagisten zijn twee speciale VIP-avonden gereserveerd, op maandagavond 28 (FR) en dinsdagavond 29 (NL) maart, telkens van 21 tot 23 uur. Op het programma: drink, walking dinner en muziek.


Praktisch

Stand Doyen Auto, Hall 7, stand D07 op de beurs Autotechnica, van 27 tot 30 maart 2022.

bottom of page