top of page

Gaël Navinel benoemd tot Vice President Sales Europe West bij Robert Bosch

Gaël Navinel is onlangs benoemd tot Vice President Sales Europe West, verantwoordelijk voor alle automotive aftermarket-activiteiten in Frankrijk en de Benelux. Hij volgt in die functie Thierry Leblanc op, die na meer dan achttien jaar bij de Bosch Groep met pensioen is gegaan.Voorafgaand aan deze benoeming bekleedde Gaël Navinel sinds januari 2017 de functie van Director Sales Retail Europe/Middle-East en nam in maart 2020 tevens de verantwoordelijkheid over voor Marketing Retail Europe. In deze hoedanigheid maakte hij deel uit van de Board of Management Europe voor de automotive aftermarket-activiteiten van Bosch.

Hij behaalde een diploma management aan de Audencia Business School in Nantes. Hij begon zijn carrière in verschillende sales- en marketingfuncties binnen de Bosch Groep, met name in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Eind 2001 trad hij in dienst bij de Automotive Aftermarket business, voordat hij van 2005 tot 2016 een aantal key account sales functies bekleedde. Gaël bouwde hierdoor een solide internationale ervaring op en een globale visie op de automotive aftermarket en zijn ontwikkelingen.

Gaël Navinel: “Ik wil de Bosch Groep oprecht bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij stellen. Ik heb meer dan 20 jaar bijgedragen aan de ontwikkeling van de automotive aftermarket business in Frankrijk en internationaal, en ik ben dan ook bijzonder trots dat ik Thierry Leblanc mag opvolgen. Samen met alle managers van de automotive aftermarket-divisie zal ik me inzetten om ons product- en dienstenaanbod voor onze klanten verder te ontwikkelen door voort te bouwen op de sterke punten van Bosch: een stabiele, dynamische en innovatieve groep met een langetermijnvisie, een aantrekkelijk merk, solide fundamenten, erkende expertise en een lang gevestigde cultuur van duurzame ontwikkeling. Maar bovenal: competente en gemotiveerde teams die onze klanten in staat stellen de vele uitdagingen van de mobiliteitstransformatie met vertrouwen aan te gaan.”

Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page