top of page

NIEUW CONTRACT VOOR BEHERMAN

De Beherman Groep (Beherman Motors) en de Italiaanse Piaggio Groep hebben een overeenkomst gesloten voor de invoer in België en het Groothertogdom Luxemburg van de nieuwe Porter NP6, de nieuwste telg in het gamma bedrijfsvoertuigen van Piaggio. Het betreft een bijzonder compact en efficiënt voertuig, zowel wat betreft laadvermogen, rijeigenschappen en milieuvriendelijkheid.Piaggio stelt twee volledig ecologische aandrijflijnen voor, CombiFuel genaamd: een viercilinder in lijn, 1,5 liter, Euro 6 met een gecombineerd brandstofsysteem: benzine+LPG of benzine+methaan. Hij verschaft zichzelf toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen en kan 1,6 ton vervoeren op zijn 6,9 m2 grote laadvloer.


De Beherman Groep (Beherman Motors) staat bekend om haar jarenlange ervaring in het importeren van auto's. In het licht van de steeds snellere evolutie van de mobiliteit, heeft Beherman Motors ervoor gekozen zich toe te leggen op ecologisch verantwoord commercieel vervoer en vooral het vervoer van goederen te bevorderen om vlot, probleemloos en zo ecologisch mogelijk het centrum van de stad te bereiken.

Als invoerder voor België en het Groothertogdom Luxemburg van Canter lichte vrachtwagens, gebouwd door FUSO (eigendom van Daimler Truck AG), en waarvan er reeds meer dan 2.000 zijn geleverd in de Belux, positioneert Beherman Motors zich nu met de Piaggio Porter NP6 als specialist in "last mile delivery", één van de grootste uitdagingen van de stedelijke mobiliteit.
bottom of page