top of page

NRF lanceert assortiment voor elektrische voertuigen

De wereldwijde markt voor elektrische en hybride voertuigen heeft het afgelopen decennium een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Kijkend naar het wereldwijde elektrische wagenpark, zien we een stijging van 17.000 auto's in 2010 naar 7,2 miljoen auto's in 2019. En dat aantal groeit natuurlijk alleen maar. Hoewel elektrische voertuigen geen verbrandingsmotor hebben, hebben ze toch koelonderdelen nodig om bijvoorbeeld het accupakket te koelen. En aangezien ze allemaal zijn uitgerust met een airconditioningsysteem, hebben ze tevens de vereiste airco-onderdelen nodig.

Als toonaangevende aftermarket-leverancier volgt NRF alle marktontwikkelingen op de voet. NRF wil een one-stop leverancier zijn door een compleet assortiment aan te bieden. Daarom introduceert NRF nu een speciaal assortiment aftermarket-onderdelen voor elektrische voertuigen.

Het assortiment omvat bijvoorbeeld een radiateur en condensor voor een Tesla Model S, een condensor voor een Tesla Model 3, een oliekoeler (transmissie) voor een BMW i8 en een koelventilator voor een Nissan Leaf.

Het totale aanbod voor elektrische en hybride voertuigen bestaat uit meer dan 500 referenties. Door de focus van NRF op deze voertuigen zal dit aantal de komende jaren snel groeien.

Ontdek het totale aanbod op webshop.nrf.eu


bottom of page