top of page

NRF LANCEERT VIER NIEUWE PRODUCTGROEPEN OP AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2022

NRF nam deel aan de Automechanika Frankfurt 2022 met een stand van 160 m2 in hal 3.0 en team van 40 medewerkers. In totaal ontmoette NRF meer dan 500 partners uit 80 landen wereldwijd.
4 PRODUCTLANCERINGEN

Vorig jaar betrad NRF de wereld van de sensoren met de introductie van uitlaatgastemperatuursensoren (EGTS). Deze nieuwe productgroep is goed ontvangen door de markt. Als gevolg daarvan lanceerde NRF op de Automechanika nog twee sensorgroepen; koelvloeistoftemperatuur sensoren en uitlaatgasdruk sensoren.


Naast deze groepen sensoren heeft NRF thermostaatbehuizingen geïntroduceerd als uitbreiding van het huidige thermostaat assortiment. De laatste productgroep die werd geïntroduceerd waren turboslangen. De individuele productceremonies werden bijgewoond door de CEO's van Nexus Automotive International, TEMOT International, Groupauto International en ATR International.


LIVE TECHNISCHE DEMONSTRATIES

Op een aparte stand buiten presenteerde NRF haar TECHsupport team en diensten. NRF toonde haar drie showauto's, die de kwaliteit, prestaties en toekomstgerichtheid van het merk weerspiegelen.


Blikvanger was een BMW 3-serie driftauto, uitgerust met een standaard NRF radiateur en koelventilator.AFTERMOVIE = https://youtu.be/NEtXPoAramo

bottom of page