top of page

"REPXPERT Miljonair" actie in België, Nederland en Luxemburg.

• Het werkplaatsportaal REPXPERT viert zijn 18e verjaardag met de actie "REPXPERT Miljonair"

• Werkplaatsen in België, Nederland en Luxemburg verzamelen bonuspunten via scans en kunnen één miljoen REPXPERT bonuspunten winnen

• De REPXPERT-app biedt digitale toegang tot productinformatie en reparatieoplossingen
Het werkplaatsportaal REPXPERT van Schaeffler Automotive Aftermarket viert de 18e verjaardag van zijn werkplaatsportaal met een speciale actie: overeenkomstig aan de drie Schaeffler-merken LuK, INA en FAG zullen er drie REPXPERT puntmiljonairs zijn die op 15 december 2023 willekeurig worden gekozen. De winnaars krijgen elk één miljoen REPXPERT bonuspunten bijgeschreven op hun account. De actie loopt van 1 september tot 30 november 2023 in België, Nederland en Luxemburg. Het portaal wordt momenteel al door meer dan 4.600 monteurs in deze landen gebruikt.


Deelname aan de actie is heel eenvoudig: garagebedrijven en monteurs kunnen bonuspunten verzamelen door de Schaeffler OneCode te scannen, die zich op het etiket van de productverpakking bevindt. De Schaeffler OneCode kan worden gescand met een QR-code-leesbaar apparaat zoals een smartphone. Hoe meer Schaeffler-producten worden gescand en geïnstalleerd, hoe groter de kans op één miljoen REPXPERT-punten, die vervolgens in de bonusschop kunnen worden ingewisseld voor speciaal gereedschap, kantoorbenodigdheden of andere prijzen.


Efficiëntere reparatie- en onderhoudswerkzaamheden dankzij REPXPERT


Naast de kans om één miljoen bonuspunten te winnen, biedt de Schaeffler OneCode andere voordelen, zoals actuele productinformatie, authenticiteitscontrole van het product en gedetailleerde reparatie-instructies 2 voor meer dan 40.000 artikelen. In de productcatalogus zijn specifieke gegevens over instellingen, reparatietijden, servicegegevens en handleidingen voor elk voertuig opgenomen. Met gedetailleerde montage-instructies wordt het werk in de werkplaats dus vergemakkelijkt.


"Ons aanbod van Schaeffler OneCode is een goed voorbeeld van hoe we met behulp van digitalisering, werkprocessen in werkplaatsen efficiënter en effectiever kunnen maken, en daardoor ook de klantenervaring kunnen verbeteren", zegt Ramdas Cherupara, President Productmanagement en Onderzoek en Ontwikkeling bij Schaeffler Automotive Aftermarket.


Deelname aan de actie is gratis en staat open voor alle REPXPERT-gebruikers die minimaal 1.000 bonuspunten hebben. Alle verdere informatie is te vinden voor geïnteresseerde garagebedrijven op: Wordt een REPXPERT miljonair


Werkplaatsen opgelet: Elke scan van de Schaeffler OneCode verhoogt de kans op winst.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page