top of page

SchadeNet wordt Carr&Repair

Nieuwe naam, nieuwe aanpakHet netwerk van professionele carrosseriebedrijven SchadeNet pakt eind dit jaar in België uit met een nieuwe naam: Carr&Repair, waarin de dubbele r staat voor ‘carrosserie’. En een nieuwe aanpak: de actieradius breidt namelijk uit naar het hele land om schadegevallen zo vlot mogelijk af te handelen. Carr&Repair mikt in eerste instantie op de fleet- en bedrijvenmarkt. Van aangifte over herstelling tot administratie, Carr&Repair wil het voor alle partijen zo makkelijk mogelijk maken.


Carr&Repair-leden staan voor: technologische expertise en een excellente service. Het zijn stuk voor stuk klantgerichte familiale ondernemers die mee zijn met de nieuwste trends, technologieën en natuurlijk de markt van elektrische wagens. Marc Bauduin, General Manager Carr&Repair: “In het kader van de verdere professionalisering van onze organisatie kozen we voor een nieuwe naam die beter aansluit bij de professionele markt. Deze naam zal ons bovendien helpen om onze naamsbekendheid en ons aanbod in beide landsdelen te doen groeien.”


Degelijk en vertrouwd De nieuwe naam komt van communicatiebureau Propaganda dat al enkele jaren de communicatie van SchadeNet verzorgt. Zij ontwikkelden ook het nieuwe logo en de bijhorende huisstijl in presidentieel blauw en levendig rood. Degelijkheid en vertrouwen, dat straalt het nieuwe logo uit. De baseline Powered by SchadeNet blijft behouden als link naar het Nederlandse moederbedrijf waar het 30 jaar geleden begon.


Altijd dichtbij

Carr&Repair streeft ernaar dat elke Belg een vestiging kan vinden in een straal van 20 of 30 km. In de grote steden kunnen er gerust meerdere zijn. Henri de Hemptinne, bestuurder Carr&Repair: "We willen het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken om een schadegeval af te handelen. Er is een centraal meldingspunt voor aangifte en we stimuleren onze leden om op eenzelfde manier te werken met gelijkwaardige tools. Daarnaast zorgt de backoffice voor het eenvoudig afhandelen van alle administratie. Fleetmanagers kunnen zo een professionele service genieten over het hele land."


Carr&Repair

· 24 onafhankelijke bedrijven in België met inspraak in het beleid.

· Ook herstel van elektrische wagens en meestal een laadpaal.

· Gemeenschappelijk softwareplatform voor aangiftes, planning, administratie.

· Regelmatige opleidingen, zowel technisch als commercieel.

bottom of page