top of page

Sterren onder de hamer: BCA veilt ruim 1000 auto’s in twee dagen

Barneveld, 15 december 2021 – Ook in 2021 zet BCA de traditie van een spetterende Online Megaveiling 2-Daagse op de laatste dagen van het jaar voort. Ruim 1000 auto’s worden er op woensdag 29 en donderdag 30 december geveild. Online, dus meebieden kan comfortabel en veilig achter de computer, thuis of op de zaak. Het feest is er uiteraard niet minder om, want er zijn weer mooie cadeaus te verdienen. De Online Megaveiling 2-Daagse is een uitstekende gelegenheid om 2022 te beginnen met een aanbod frisse occasions.Beide dagen wordt er een mix aangeboden van auto’s afkomstig uit de ANWB Verkoopservice, goedkopere auto’s en lease-/fleetwaardige auto’s. Het complete aanbod is vooraf online te bekijken. Dankzij BCA’s jarenlange ervaring met digitale veilingen is online meebieden voor iedereen een fluitje van een cent. Het Live Online-platform van BCA beschikt over handige hulpmiddelen om het bieden makkelijk te maken, zoals de zogeheten Biedagent die het mogelijk maakt om automatisch mee te bieden tot een vooraf ingesteld maximum.

Cadeaus Nog een traditie: mooie cadeaus voor autobedrijven die hun voorraad ruim aanvullen deze dagen. Per vijf gekochte auto’s geeft BCA de koper een credit. Aan het eind van de veiling kunnen de verdiende credits ingewisseld worden voor prachtige cadeaus. Wat de cadeaus zijn maakt BCA de komende dagen via de website & social media bekend.

Verse handel Geen fysieke veiling betekent enkele aanpassingen in de spelregels. Particulieren kunnen niet meebieden en ook telefonisch een bod uitbrengen is dit jaar niet mogelijk. En BCA heeft de veiling zo ingericht dat autobedrijven die de ‘verse handel’ nog dit jaar in huis willen hebben, al tijdens de veilingdagen hun voertuigen kunnen ophalen in Barneveld. Zo zijn slimme inkopers hun concurrenten een stapje voor, want met de huidige krapte op de occasionmarkt is het maar wát lastig om de juiste mix op het juiste moment aan de klant te presenteren. Meer informatie In de aanloop naar de Online Megaveiling 2-Daagse op 29 en 30 december vult BCA op www.bca.com/megaveilingde lijst met te veilen auto’s dagelijks aan en zullen ook de cadeaus worden gepresenteerd, tips & tricks om optimaal mee te kunnen bieden op de ruim 1000 auto’s zijn hier ook te vinden.

bottom of page