top of page

Van Mossel zet voet aan wal in Oost-Vlaanderen

Van Mossel Automotive Groep zet nu ook voet aan wal in Oost-Vlaanderen met de overname van Autogroep Servayge (AGS). Van Mossel consolideert zo haar positie en netwerk met 5 multimerk vestigingen in Gent, Oudenaarde, Deinze, Menen en Zwevegem.


Volledige dekking in Vlaanderen

De overname markeert de volgende mijlpaal voor Van Mossel België dat hiermee de laatste blinde vlek in Vlaanderen weggomt. “Ons doel was om tegen eind 2022 een aaneensluitend netwerk uit te bouwen met een concessie in elke belangrijke centrumstad. Nu we ook in Oost-Vlaanderen aanwezig zijn, kunnen we onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ in heel Vlaanderen waarmaken”, zegt algemeen directeur Eric Berkhof.


Dankzij deze aanvulling en sterke geografische dekking kunnen wij onze klanten nu overal in Vlaanderen volledig ontzorgen”, aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg. Door de overeenkomst met AGS wordt de groep ook de grootste Hyundai dealer van het land. “Een strategische uitbreiding op onze Astara vestigingen in Antwerpen en Vlaams-Brabant waar we reeds Hyundai, Maxus, MG & Suzuki verdelen”, klinkt het bij Koen Claesen. In 2021 en eerder dit jaar ging Van Mossel in zee met de families Devos-Capoen en Vereenooghe waardoor ze in West-Vlaanderen ook vertegenwoordigd zijn met de merken Renault, Dacia, Mercedes-Benz en Smart.

bottom of page