top of page

We power electric driving: eerste moobicenter opent in Luik.

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

Afgelopen week opende het eerste moobicenter in België zijn deuren in Luik. In samenwerking met het team van Mobility Center Li è ge , een gevestigde waarde in de regio , ondersteunt LKQ eigenaars en bestuurders van elektrische of hybride wagens .Moobi werd ontwikkeld binnen LKQ Benelux-Frankrijk en is gericht op automotive professionals die op zoek zijn naar een totaalpakket om eigenaars en bestuurders van elektrische en hybride wagens te ondersteunen. Na een succesvolle introductie aan het grote publiek in maart op Autotechnica, opent nu het eerste moobicenter in België.


"We zijn verheugd om het eerste moobicenter in België te openen in het Mobility Center Liège. Elektrische en hybride wagens maken steeds een groter deel uit van het Belgisch wagenpark. Moobi ondersteunt eigenaars en bestuurders van deze wagens en biedt hen een kwalitatieve en betrouwbare partner. Mobility center Liège, waarin mobiliteit 2.0 centraal staat, biedt ons hiervoor een mooie samenwerking. We zijn dan ook blij dat het concept Moobi hierin een plaats krijgt.” vertelt Charles Baeyaert, Sales manager Parts Wallonia bij LKQ Belgium.


Vier pijlers ondersteunen de elektrificatie van het wagenpark


Het concept Moobi is gebaseerd op vier pijlers;


• Onderhoud (parts & tools)

• Technische ondersteuning (opleiding, hotline, gegevens, diagnose op afstand, pass-thru, kwaliteitsaudit)

• Diensten (oplaadstations, oplaadkaarten in samenwerking met Blue Corner, aanbod van private leasing voor elektrische en hybride wagens)

• Marketing (lead generation via de Moobi website, POS starterspakket, consumentencampagnes, creatie en beheer van google my-business, google adwords, digital signage, etc)

Met dit complete aanbod ondersteunt Moobi de automotive professional bij de elektrificatie van het wagenpark door alle diensten te leveren om hun klanten vandaag, en in de toekomst, tevreden te stellen.


Over LKQ Belgium


LKQ is de grootste aanbieder van aftermarket automotiveonderdelen op de Belgische markt Ze bieden producten en diensten aan uit vier divisies - parts, paint, tools & equipment en support - en beschikken over een gebruiksvriendelijk bestelplatform vol technische info. Een uitgebreid opleidingsaanbod en ondersteunende garageconcepten maken het pakket compleet. Dankzij het landdekkend netwerk van eigen filialen en partnergrossiers zijn ze nooit ver weg.

bottom of page