top of page

ZF kiest voor strategisch partnership met Molco Car Parts

Constant verbeteren, dat is wat bij Molco Car Parts een belangrijk streven is. Het toevoegen van stuurdelen van het toonaangevende merk Lemförder past daar absoluut ook bij.


Lemförder is een merk van OE fabrikant ZF en is gespecialiseerd in de productie van stuurdelen en onderdelen voor de ophanging van de auto. Hierbij kunt u denken aan stabilisatorstangen, draagarmen, spoorstangeinden, fuseekogels en stuurkogels.

Een groot deel van het assortiment van Lemförder komt op voorraad te liggen zodat het autobedrijf deze artikelen snel geleverd kan krijgen.


Molco Car Parts

Molco Car Parts is onafhankelijke Nederlandse groothandel in auto-onderdelen en accessoires. ”Onze focus is niet de eerste leverancier te worden van het autobedrijf, wij willen het voordelige alternatief zijn voor wanneer de klant ruimte heeft ergens anders te bestellen. Een garage die zijn onderhoud vooruit weet te plannen kan al gauw 30% besparen op de inkoop van zijn onderdelen”. Zegt Pim van ’t Hoenderdaal, Algemeen Directeur bij Molco Car Parts.


Manager Productmanagement Léon Schilders; “We zijn verheugd om de samenwerking met ZF aan te gaan. ZF en hun merken Lemförder, SACHS en TRW passen goed in onze strategie waarin we onze onderdelen zonder tussenpartij, direct bij de fabrikant kopen. Omdat er geen tussenkomst van andere partijen is kunnen we bij Molco Car Parts de prijzen laag houden.”

bottom of page