top of page

Arval Belgium viert 100.000e voertuig op de Belgische wegen

Arval België is de eerste leasemaatschappij die de kaap van 100.000 voertuigen op de Belgische wegen overschrijdt. Een belangrijke mijlpaal in het kader van het strategische plan Arval Beyond 2020-2025.Arval veranderde enkele jaren geleden met het strategische plan Arval Beyond 2020-2025 haar businessmodel van langetermijnleasing van auto’s naar een aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen. Halverwege het strategisch plan is Arval Belgium bijzonder trots om als eerste Belgische leasemaatschappij de mijlpaal van het 100.000e voertuig in onze vloot te bereiken.

Als het meest gebruikte vervoersmiddel in België, blijft de auto in deze duurzame shift immers een belangrijke rol spelen. Zowel het aantal als het aandeel van deze voertuigen zonder verbrandingsmotor zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Ook in het ruimere mobiliteitsconcept is Arval Belgium op de goede weg. Intussen is de leasingmaatschappij voor vele bedrijven in België een echte vertrouwenspartner geworden op het vlak van multimobiliteit. Jaar na jaar zien we het belang van autodelen, fietsleasing en andere innovatieve en flexibele mobiliteitsoplossingen stijgen


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page