top of page

Axalta onthult Starry Night als wereldwijde autokleur van het jaar 2024

  • De dynamische, zwarte tint brengt een kosmisch gevoel te weeg.

  

  • Het is de tiende opeenvolgende keer dat de Axalta autokleur van het jaar bekend wordt gemaakt .


 

30 Januari 2024 GLEN MILLS, Pa., - Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), een toonaangevend coatingsbedrijf, kondigt zijn wereldwijde autokleur van het jaar 2024 aan – Starry Night. Dit is het 10e opeenvolgende jaar dat Axalta een kleurtrend bekend maakt en voor het eerst is deze tint zwart. 


Starry Night is een krachtige, eigentijdse kleur met lichtblauwe en zilveren effectdeeltjes die een kosmisch gevoel teweeg brengt en men meeneemt in de diepten van ons universum. De zwarte tint vertegenwoordigt verbeeldingskracht en de drang om nieuwe hoogten te bereiken. De dynamiek van Starry Night overstijgt klassieke en moderne designstijlen en is in harmonie met andere kleuren, afwerkingen, patronen en texturen. 


“Zwart is wereldwijd de op een na populairste autokleur en we zijn verheugd om een zwarte tint te kunnen presenteren als onze wereldwijde autokleur van het jaar 2024”, zegt Dan Benton, Senior Manager Global Color bij Axalta. “Starry Night is een statige, helder zwarte tint, die zowel kosmisch is als klassiek, maar helemaal Axalta.” 


Axalta introduceerde in 2015 Radiant Red als eerste wereldwijde autokleur van het jaar. Sindsdien maakt het team van kleurexperts jaarlijks een trendy en opkomende kleur voor de auto-industrie bekend. 

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

コメント


bottom of page