top of page

Axalta Refinish onthult nieuwe websites voor de premium merken Cromax, Spies Hecker en Standox

Axalta Refinish presenteert drie nieuwe websites voor zijn premium lakmerken, Cromax, Spies Hecker en Standox. De nieuwe websites hebben moderne, nieuwe startpagina’s en inhoud, en bieden bezoekers een verbeterde gebruikersbeleving.

Olaf Adamek, Brand Manager bij Axalta Refinish EMEA, zegt: “De drie nieuwe websites worden gekenmerkt door een verbeterd navigatiemenu, een goede toegankelijkheid en een duidelijke focus op de merkproducten. Wij weten dat bezoekers deze waarderen en dat geldt met name voor de carrossiers en carrosseriebedrijven die onze websites regelmatig raadplegen.”


Een van de belangrijkste veranderingen is de productcatalogus. Elk item heeft een volledige productbeschrijving, waardoor bezoekers specifieke producten makkelijk en snel kunnen vinden. Producten zijn handig gegroepeerd op categorie, toepassingsgebied, of gerelateerd lak- of mengsysteem. Gebruikers kunnen ook productcodes of sleutelwoorden gebruiken om de catalogi te doorzoeken.


Adamek voegt toe: “De websites zijn ontworpen met behulp van feedback van gebruikers en dankzij het nieuwe ontwerp krijgen bezoekers in realtime meer informatie. De productcatalogi worden automatisch bijgewerkt zodra er een nieuw product aan het assortiment wordt toegevoegd of aangepast. Met één druk op de knop kunnen carrossiers de meest actuele informatie over onze innovatieve technologieën raadplegen.”


Net als de vorige websites zijn alle pagina’s en informatie altijd beschikbaar. Het ontwerp is volledig responsive, dus de inhoud wordt automatisch aangepast aan het toestel - een laptop, desktop, tablet of mobiele telefoon - dat de bezoeker gebruikt.


“De websites behouden de identiteit en uitstraling van elk merk en we hebben ook gezorgd voor responsive pagina’s die snel de meest up-to-date content kunnen laden. De websites kunnen zo direct goed presteren,” zegt Adamek.


Om de nieuwe websites te bekijken, gaat u naar www.cromax.be, www.spieshecker.be en www.standox.be

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Kommentarer


bottom of page