top of page

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, verkoopt Ayvens Carmarket kwalitatieve tweedehandsvoertuig in 38 landen vanuit Ayvens' full-service leasingactiviteit. Die vertegenwoordigt 3,4 miljoen voertuigen van verschillende merken via een geïntegreerd transactieplatform voor internationale en lokale autoprofessionals. De remarketingactiviteiten van de groep maken deel uit van het nieuwe wereldwijde mobiliteitsmerk Ayvens. Door voertuigen te verkopen wanneer ze uit een leasecontract komen, draagt Ayvens Carmarket bij aan de ontwikkelingsstrategie van de groep en ondersteunt het platform het bedrijfmodel.


Met een doorlopende selectie van duizenden tweedehandsvoertuigen maakt de vernieuwde marktplaats gebruik van de schaal, capaciteit en expertise van het vorige platform van het bedrijf, ALD Carmarket, en het zeer succesvolle, 15-jarige track-record. Via online veilingen, grensoverschrijdende 'bucketing' functies over meerdere regio's en digitale verkoop hebben professionele kopers naadloos toegang tot de uitgebreide ex-lease voorraad van Ayvens, waaronder een groeiend aanbod van elektrische voertuigen. Er wordt elke minuut een voertuig verkocht. Alle voertuigen worden professioneel getaxeerd en zijn beschikbaar met gedetailleerde beschrijvingen, traceerbaarheid en gebruiks- en onderhoudsgegevens voor kwaliteitsgarantie. Ayvens verhandelde het merendeel van de half miljoen tweedehandsvoertuigen die in 2023 werden verkocht via haar eigen online platform.

De nieuwe slagzin “Better cars, everywhere” ondersteunt de ambitie van Ayvens Carmarket volledig om wereldwijd de meest duurzame automarkt voor tweedehandswagens te zijn. Dat doet het platform door het voor klanten gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot duurzamere voertuigen van topkwaliteit, waaronder een groeiende selectie van elektrische tweedehandswagens, uit de betrouwbare inventaris van het bedrijf.


Ayvens Carmarket illustreert ten volle Ayvens' missie om duurzame mobiliteit in onze industrie te stimuleren, aangezien het de circulaire economie bevordert door de levensduur van voertuigen te verlengen en te recycleren”, bevestigt Guillaume de Léobardy, Chief Remarketing Officer bij Ayvens. “Ons doel is duidelijk. Wij willen onze klanten helpen de verandering naar duurzame groei te stimuleren, met betere auto's, waar dan ook. Met een globale aanwezigheid, competitieve prijzen en uitgebreide service, stellen wij professionele autohandelaren en dealers in staat om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Omdat er dagelijks duizenden tweedehandsvoertuigen worden geplaatst op Carmarket, vinden onze klanten altijd wat ze zoeken.”

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page