top of page

Bardahl als baanbreker met BARDAHL LXR Plasma Oil Booster


Al van in het prille begin in 1939 onderscheidt BARDAHL zich door zijn revolutionaire technologische innovaties. We kunnen vandaag dan ook met trots een reuzensprong voorwaarts aankondigen op het vlak van additieven en smeermiddelen, een sprong die nieuwe perspectieven biedt voor een groot aantal sectoren waar mechanismen aan grote spanning worden blootgesteld. Aangezien Bardahl heel erg begaan is met zijn weerslag op milieu en maatschappij, blijft het innoveren. Zo heeft Bardahl een gloednieuwe, zuivere biotechnologie in het leven geroepen met de benaming BARDAHL PLASMA.


Deze nieuwe biotechnologie combineert de uitzonderlijke natuurlijke kracht van inductief PLASMA op moleculen van plantaardige oorsprong, met onze historische knowhow op het vlak van high-performance additieven. De Ref. 2011 : https://bardahl.be/nl-be/onze-producten/auto/additieven/motorolie/plasma-lxr-oil-booster Ref. 2011 LXR Plasma Oil Booster URL plasmastroom versterkt de link tussen alle moleculen van plantaardige oliën om ze meer weerstand, stabiliteit en duurzaamheid te verlenen. Onze ingenieurs hebben eveneens het beste van onze knowhow op het vlak van additieven gebundeld voor een nieuwe generatie slijtagewerende additieven die bestand zijn tegen extreme druk en die als friction modifiers optreden. BARDAHL PLASMA is de combinatie van deze plantaardige ester met versterkte eigenschappen, en de nieuwe additieven met extreem prestatievermogen, vrij van koolwaterstoffen.


BARDAHL lanceert vandaag zijn eerste product dat afkomstig is van deze nieuwe technologie: BARDAHL LXR Plasma Oil Booster, een revolutionair smeermiddel met groot prestatievermogen dat buitengewoon geschikt is voor de huidige motoroliën (0w en 5w) fuel economy met laag asgehalte.


BARDAHL gaat vastberaden de uitdagingen aan van een wereld in constante evolutie. Dankzij de revolutionaire formules verleggen we de grenzen van het vermogen en de duurzaamheid steeds verder.


BARDAHL LXR Plasma Oil Booster wordt net als een klassiek olieadditief gebruikt: je hoeft het gewoon maar toe te voegen aan je motorolie wanneer het niveau wordt aangevuld of na de verversing van de olie

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page