top of page

Bosch voegt interieurventilatoren toe aan het assortiment voor de IAM


Marktintroductie van geluidsarme interieurventilatoren voor populaire Ford- en VW-modellen

· Productlancering van interieurventilatoren voor personenauto’s die een groot deel van het Europese wagenpark uitmaken

· Continue uitbreiding van het Bosch-assortiment interieurventilatoren

· Efficiënte temperatuurregeling van het interieur van het voertuig, zelfs in de laagste stand

Als belangrijk onderdeel van het airconditioningsysteem blaast de interieurventilator gekoelde of verwarmde lucht naar het interieur van het voertuig. Om een efficiënte en betrouwbare luchtstroom te garanderen moet de interieurventilator nauwkeurig worden afgestemd op het AC-systeem van het voertuig. Als de ventilator moet worden vervangen, moet de werkplaats er zeker van zijn dat de nieuwe ventilator even krachtig is. Bosch breidt zijn assortiment voor de onafhankelijke aftermarket uit met een bijzonder stille interieurventilator. In een eerste fase zijn vijf ventilatoren beschikbaar voor Ford- en VW-modellen die veel voorkomen in het Europese wagenpark. Bosch is van plan dit productassortiment de komende maanden voortdurend uit te breiden.

Hoge productienormen garanderen een betrouwbare werking

Zelfs in de laagste stand zorgen de elektromotor en de schoepen van de Bosch-interieurventilator voor voldoende luchtstroom om door de verdamper of de warmtewisselaar te blazen en zo het interieur van het voertuig af te koelen of te verwarmen. De ventilatoren werken ook bijzonder stil, waardoor het geluid in het voertuig wordt verminderd. Bosch-interieurventilatoren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge productienormen. Het robuuste ontwerp garandeert een betrouwbare werking en een lange levensduur.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page