top of page

David Colantonio, nieuwe directeur van Belgische afdelingLKQ Benelux-France

LKQ Benelux-France start het nieuwe jaar met ambitie en focust in 2023 op verdere groei en optimalisatie. In België gaat dit gepaard met een managementwijziging, met name de start van David Colantonio als divisiedirecteur België. Hij neemt de leiding over de commerciële activiteiten en tekent mee de strategische lijnen uit om de organisatie ten volle te ondersteunen in haar doelstellingen.

David Colantonio is geen onbekende binnen LKQ en de automotive aftermarket bij uitbreiding. Met bijna 20 jaar ervaring in de sector beschikt Colantonio over een uitgebreide kennis van de markt. In september 2020 zette hij zijn eerste stappen bij LKQ, als conceptmanager binnen LKQ Belgium. Sindsdien heeft Colantonio een mooi parcours afgelegd waarin hij verschillende verantwoordelijkheden opnam zoals Regional Head of Workshops Concepts & Channel Management voor LKQ Benelux-France. Colantonio zetelt ook sinds 2015 in de Raad van Bestuur van sectorfederatie Traxio, waar hij de belangen van de werkplaatsen en partners in de onafhankelijke aftermarket verdedigt.


Johan Van Der Hoeven, CCO LKQ Benelux-France, heeft het volste vertrouwen in Colantonio en steunt hem in zijn nieuwe functie. "David neemt de dagelijkse leiding van de Belgische commerciële activiteiten van de groep op zich en wordt eindverantwoordelijke voor de Belgische entiteiten. We zijn overtuigd dat hij over de juiste kennis en ervaring beschikt om de functie van divisiedirecteur op zich te nemen. David zal de evolutie van LKQ in België verder begeleiden, de nauwe samenwerking met de Belgische partners optimaliseren en uitbreiden, en het regionale management ondersteunen.”


David Colantonio zelf is enthousiast over deze nieuwe stap binnen de organisatie. "Ik ben blij dit nieuwe avontuur binnen LKQ aan te mogen gaan, en dit omringd door een dynamisch en gemotiveerd team. In al mijn opdrachten, geef ik steeds het beste van mezelf. Ik sta voor nabijheid, nauwgezetheid en creativiteit. De kans die mij vandaag wordt gegeven, kadert in de nieuwe dynamiek die binnen LKQ heerst. Ik ben erg trots en kan niet wachten om met de nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan.”

Comments


bottom of page