top of page

De MICHELIN Power Adventure is de nieuwe gravelband voor goede prestaties op (on)verharde wegen

• De MICHELIN Power Adventure richt zich, met zijn hybride loopvlak, op fietsers die 80% van de tijd op verharde wegen rijden en 20% op onverharde wegen.

• Michelin breidt de MICHELIN POWER serie uit met deze tubeless ready band die beantwoordt aan de verwachtingen van veeleisende fietsers.

• Een high-performance band, beschikbaar in twee kleuren zodat hij beter bij uw fiets past.Een unieke band voor 80% gebruik op verharde wegen en 20% op onverharde wegen


Nu gravelfietsen steeds veelzijdiger worden, beantwoordt Michelin aan de verwachtingen van gebruikers door hen in 2023 een nieuw product aan te bieden: de MICHELIN Power Adventure. Hij vult de MICHELIN Power serie aan en richt zich op sportievelingen die het avontuur opzoeken en een band willen met een lage rolweerstand en uitstekende grip.


De MICHELIN Power Adventure is de tweede gravelband in deze serie. Hij onderscheidt zich van de MICHELIN Power Gravel door zijn loopvlak dat is ontwikkeld voor prestaties op asfalt terwijl de grip op gravel goed blijft.


De MICHELIN Power Adventure combineert prestaties en esthetiek


Het loopvlak, met kleine blokken en een gladde nerf in het midden, biedt fietsers de mogelijkheid om naar believen op onverharde wegen of gravel te rijden. Het gegroefde profiel is geschikt voor de meest ruwe paden. Dankzij het gladde deel in het midden van het loopvlak kunnen fietsers snelheid maken terwijl ze verzekerd blijven van maximale grip op het asfalt. De nieuwe, exclusieve rubber compound, Gum-X Technology, optimaliseert de grip op droog en op nat wegdek voor meer veiligheid en betere prestaties op verharde wegen. Bovendien profiteert de MICHELIN Power Adventure van de “BEAD 2 BEAD” technologie; een extra beschermingslaag om de hele band heen. Die zorgt voor een zeer hoge mate van duurzaamheid. Tot slot de structuur: het 3 x 100 TPI karkas is lichter in gewicht en geeft meer comfort. Zo kan men lang met een gerust gevoel rijden.


Behalve naar hoge prestaties is met de MICHELIN Power Adventure ook gezocht naar esthetiek. Met twee verschillende kleuren voor de zijwanden (zwart of klassiek) is er altijd een passende uitvoering en kan hij elke fiets verfraaien.


De MICHELIN Power Adventure is vanaf maart in de volgende afmetingen beschikbaar in een tubeless ready versie: 30-622; 36-622; 42-622; 48-622.Comments


bottom of page