top of page

Doyen brengt zijn strategisch plan ‘Move Up 2027’ tot leven op AutoTechnica 2024

Doyen is een belangrijke speler in de distributie van wisselstukken en services aan professionals in de autosector. De onderneming nodigt multimerkgaragisten uit om zijn strategisch plan ‘Move Up 2027’ in actie te ontdekken op AutoTechnica. Van 24 tot 26 maart 2024 krijgen bezoekers de kans om zich onder te dompelen in een levensgrote garage op een stand van bijna 1.000 m2, om te ontdekken hoe de Groep samenwerkt met distributeurs en onafhankelijke garagisten om ze te helpen de uitdagingen van morgen aan te gaan.
‘Move Up 2027: verbeter vandaag je expertise om morgen succesvol te zijn’

Doyen stelde ‘Move Up 2027’ in september vorig jaar voor op zijn internationale conventie. Doel van het plan is de netwerken van Doyen ondersteunen om de nieuwe uitdagingen aan te gaan op de aftermarket in de autosector. Het strategisch plan krijgt concreet vorm op de beursstand van Doyen, die bezoekers onderdompelt in drie cruciale gebieden: nieuwe technologieën, communicatie en management.

 

Het concept OmniTech dat 100% gewijd is aan technologie, is te zien in een levensgrote garage

In een werkplaats van 500 m2 ontdekken de bezoekers OmniTech, een concept dat 100% gericht is op technische expertise en dat ook deel uitmaakt van het aanbod van de netwerken 1,2,3 AutoService en Garage AD. Een toegewijd team brengt dat aanbod tot leven in live demo’s op drie auto’s (met verbrandingsmotor en elektrisch) en in begeleide technische sessies. Op het programma: diagnose op afstand, herkalibratie van ADAS-systemen en oplossen van complexe problemen. OmniTech heeft alles in huis om van garagisten echte experts te maken in nieuwe technologieën.

 

Breder assortiment en nieuwe look voor Requal, het concurrentievoordeel van de netwerken van Doyen

De garage wordt helemaal uitgerust met producten van Requal, het eigen merk van Doyen, exclusief verdeeld door API en Autodistribution. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwe look en de laatste nieuwigheden van het merk dat zijn aanbod onlangs uitbreidde. Grote garage-uitrusting (bruggen, bandenwisselaars, bandenbalanceermachines) en klein materiaal: het is er allemaal.

 

360° ondersteuning voor onafhankelijke garagisten

Na hun ervaring in de werkplaats gaan de bezoekers naar het midden van de stand om de complete ondersteuning te verkennen die Doyen in petto heeft voor multimerkgaragisten:

-      Dynamische presentaties belichten het communicatieaanbod van de partners van de Groep. Digitalisering, website en online offerte, zichtbaarheid en referenties, alle sleutels om hun aanwezigheid op de markt te verbeteren, passeren de revue.

-      Demo’s van opleiding en technische oplossingen zijn een antwoord op de managementsvragen van de garagisten. Of het nu gaat over bedrijfsbeheer of het stimuleren van hun bedrijf door tweedehandsauto’s te verkopen, ze krijgen praktisch advies over hoe ze hun bedrijf kunnen versterken.  

 

De beste voorwaarden om aan te sluiten bij 1,2,3 AutoService en AD

De conceptzones, in het teken van de garagenetwerken 1,2,3 AutoService en AD en hun eigen distributienetwerken, verwelkomen bezoekers die hun garage graag verder willen ontwikkelen. Hier kunnen ze de mogelijke toekomst van hun garage visualiseren, met respect voor hun onafhankelijkheid, hun ambities, hun waarden en hun lokale roots.

 

Doyen #Connect: een uitzonderlijke avond, exclusief voor leden

Op zondagavond wordt Palais 10 de exclusieve locatie voor een avond, exclusief voor leden van de Doyen netwerken. Het evenement biedt ze de kans om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere professionals uit de sector in een feestelijke en gezellige sfeer, inclusief walking dinner en muziek met een dj.

Bovendien krijgen leden dit jaar een uitzonderlijke kans om een twintigtal fabrikanten van garage-uitrusting en hun partners persoonlijk te ontmoeten, voor bevoorrechte uitwisselingen en unieke netwerkkansen.

 

De sfeer van gezelligheid en nabijheid die zo typisch is voor Doyen

Doyen werd meer dan honderd jaar geleden geboren in België en is diepgeworteld in het lokale netwerk. De Groep is trots op zijn roots en laat die zien op zijn stand, gepresenteerd door Véronique de Kock, terwijl er een hapje en een drankje ‘made in Belgium’ gedeeld kan worden, in een sfeer van gezelligheid en nabijheid, die Doyen altijd al gedreven heeft.

Het is in die geest dat bezoekers uitgenodigd worden om zich te amuseren op de stand. Ze kunnen hun rijvaardigheid testen op racesimulators in de kleuren van Spa Francorchamps of de Telenet Superprestige, zichzelf overtreffen in een tijdrit, of zich wagen aan voetbal in virtual reality en shirts winnen van 1,2,3 AutoService ‘Belgium’ of ballen van AD in de kleuren van het netwerk. Er komen ook wedstrijden waarin ze elke dag prijzen kunnen winnen.

 

‘Move Up 2027’ belichaamt de inzet van Doyen om zijn netwerken te ondersteunen in hun groei en succes.

Bezoek de stand van Doyen op AutoTechnica (Hall 7 D12) en ontdek hoe u vandaag uw expertise kunt opbouwen om morgen succesvol te zijn.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page