top of page

The new kid in town: B’eauwash Zele

Bijgewerkt op: 6 jun.

Goed nieuws uit Zele: de carwash S&G Carwash te Zele (met een wasstraat van 33 meter) in de Dommekensstraat kent een nieuwe eigenaar. Serge De Donder en Glenn De Beleyr geven de sleutels door aan ondernemer Dennis Van Dooren. Vanaf 1 juni 2024 wijzigt de naam van S&G Carwash in B’eauwash Zele, daarna worden vernieuwingen doorgevoerd midden juni. Het zal duidelijk zijn voor alle inwoners van Zele en omstreken: there is a new kid in town.


Vernieuwde installatie op de gekende locatie

In de wereld van carwash staat de technologie niet stil. De huidige installatie (EVO hybride washsysteem van CHRIST) werd voor het eerst geplaatst in Zele 2016 en is daarom toe aan enkele vernieuwingen. Deze zullen uitgevoerd worden tijdens een korte sluiting.

Vanaf 21 juni 2024 is de vernieuwde carwash terug open. De inrit van de carwash zal gewijzigd worden (via de Drukkerijstraat of achterkant van het gebouw, wat zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer) en vanaf 22 juni 2024 is de carwash ook open van 9 t.e.m. 12 uur.
Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page