top of page

Kia Belux versterkt haar verkoopsstructuuren zet nog meer in op de toekomst

- ‘Used Cars ’ afdeling wordt versterkt en het label

‘Kia Certified Used’ wordt verder uitgebouwd


- Nieuwe afdeling ‘Purpose Build Vehicles’ (PBV) wordt opgericht


- Beide afdelingen zijn van strategisch belang om het huidige succes van Kia Belux toekomstbestendig te maken


Olivier Gelas, Managing Director Kia Belux : “ Voor het eerst in zijn geschiedenis heeft Kia op de Belgische de top 6 gehaald in de ranking van nieuw ingeschreven private voertuigen volgens de Febiac statistieken van afgelopen maand. Ons merk groeit niet alleen door naar nieuwe, hogere segmenten dankzij de EV9 die binnen enkele weken gelanceerd wordt, maar zal ook een promintere rol gaan spelen op de tweedehands- markt en – belangrijk nieuw project – zal in de nabije toekomst ook actief worden op de LCV markt.”


Het versterkte Used Cars team, met Michael Barbier als verantwoordelijke (bovenop zijn huidige functie van Senior Manager Network Sales), zal binnen het Sales departement, instaan voor de efficiënte uitrol van het nieuwe Kia Certified Used-label. En iets verder in de toekomst, met name vanaf 2024, zal Kia ook actief worden op de LCV markt met een performant gamma electrische bedrijfsvoertuigen.


Olivier Gelas: “Daartoe creëren we, eveneens binnen het Sales departement, onder leiding van Emmanuel t'Kint (Head of Sales & New Business ) een task force. Jean-François Mailleux zal als Senior Manager Fleet PC & PBV verantwoordelijk zijn voor deze task force. Beide optimalisaties van onze verkoopsstructuur - versterking van het Used Cars team en het nieuw opgerichte PBV team - hebben als doel het succesvolle curriculum van ons merk toekomstbestendig te maken”.


Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page