top of page

LKQ Belgium verwelkomt Pierre Vanderlinden als Head of Sales &Services

LKQ Belgium verwelkomt Pierre Vanderlinden als de nieuwe Head of Sales & Services. Vanderlinden trad begin november in dienst en zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop richting grossiers. Daarnaast gaat hij aan de slag om de verscheidene concepten en diensten van LKQ nog meer op de kaart te zetten.Pierre Vanderlinden is – met 30 jaar ervaring – een veteraan in de automotive sector. Hij was onder andere actief bij D’leteren, Doyen en MAN Truck & Bus waar hij diverse functies bekleedde. In zijn laatste rol als Country Manager bij Bardahl was hij eindverantwoordelijke voor het commerciële team in België en Luxemburg.


LKQ Belgium zet Pierre in als Head of Sales & Services, waarbij hij zich enerzijds zal richten op de autoonderdelenverkoop bij grossiers, en anderzijds op de verdere promotie van de verscheidene garageconcepten en services. Naast een omzetgroei, is het dus de bedoeling om de concepten, zoals Qualitygarage en AutoFirst, alsook de diensten van Customer Service en de Support afdeling, met onder meer LKQ Academy, nog meer op de kaart te zetten. David Colantonio, Division Manager LKQ Belgium, is blij met de komst van Pierre: “Met zijn indrukwekkende ervaring zal hij een waardevolle bijdrage leveren om onze positie te versterken in een dynamische markt. Samen zullen we doelgerichte stappen zetten, om stabiliteit te bieden en de tevredenheid van onze klanten verder te doen toenemen.”


Pierre zelf is enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière: “Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur. Ik ben onder de indruk van de strategische visie en het sterke team waarmee ik aan de slag ga. Samen gaan we ervoor zorgen dat LKQ Belgium verder blijft groeien.”

Comments


bottom of page