top of page

LKQ Europe wordt partner van CECRA

De toonaangevende distributeur van automotive aftermarket onderdelen versterkt de stem van autoreparateurs in Europa.

LKQ Europe kondigt met trots haar partnerschap aan met CECRA, de Europese Raad voor de Autohandel en -herstelling. Dit partnerschap is gebaseerd op gemeenschappelijke doelstellingen en belangen, waaronder toegang tot voertuiggegevens, elektrische voertuigen, de EU Green Deal, en de voortdurende ontwikkeling van vaardigheden van autotechnici.


Als toonaangevende distributeur van aftermarket-onderdelen voor werkplaatsen in heel Europa, levert LKQ reserveonderdelen, gereedschap, technische ondersteuning en geavanceerde trainingen via zijn verschillende werkplaatsconcepten en LKQ Academy, LKQ’s unieke pan-Europese trainingsprogramma. LKQ Europe kijkt er naar uit zijn krachten te bundelen met CECRA, meer specifiek in hun afdeling van onafhankelijke werkplaatsen, en deel te nemen aan diverse werkgroepen om zo expertise bij te brengen en de stem van werkplaatsen richting de EU-instellingen te versterken.


"We zijn trots op de samenwerking met CECRA, een organisatie die onze visie deelt op de toekomst van de auto-industrie en de cruciale rol die werkplaatsen spelen bij het waarborgen van een betaalbare, veilige en duurzame mobiliteit voor alle Europeanen," zegt Varun Laroyia, CEO LKQ Europe. "Dit partnerschap geeft ons de mogelijkheid om onze werkplaatsoplossingen voor te stellen aan CECRA-leden, deel te nemen aan belangrijke debatten over de toekomst van onze industrie en te helpen bij het vormgeven van het beleid dat ons partnerschap en LKQ's activiteiten vooruit zal helpen."


"We zijn verheugd om LKQ Europe te verwelkomen in ons partnernetwerk en kijken ernaar uit om samen te werken om de belangen van onze leden te behartigen, de uitwisseling van kennis en best practices te bevorderen, en ervoor te zorgen dat alle werkplaatsen een stem hebben in het vormgeven van de toekomst van onze industrie," zegt Bernard Lycke, directeur-generaal van CECRA.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page