top of page

Maserati onthult de GranCabrio Folgore

Maserati blijft koersen naar een elektrische toekomst, zonder zijn historie tekort te doen.Zopas presenteerde het merk de zijn GranCabrio Folgore, de eerste volledig elektrische cabriolet in zijn segment. Met een topsnelheid van 290 km/u is de GranCabrio Folgore tevens de snelste elektrische cabriolet van dit moment.

 

In navolging van de GranTurismo biedt ook de open variant een elektromotor. Deze Folgore-versie behoudt alle typische kenmerken van het merk door luxe te combineren met prestaties, rijcomfort met sportiviteit, verfijnde kracht met een nieuwe geëlektrificeerde elegantie en moderne technologie. De batterij, geproduceerd in de Mirafiori Battery Hub-assemblagefabriek in Turijn, heeft een nominale capaciteit van 92,5 kWh en levert via drie 300 kW elektromotoren een continu vermogen van 560 kW (750 pk, plus een piekvermogen van 610 kW) en een maximumkoppel van 1.350 Nm aan de vier wielen.Met een stoffen dak dat maar een beperkte hoeveelheid ruimte in beslag neemt wanneer het in de kofferbak wordt opgeborgen, staat de Gran Cabrio borg voor open rijplezier voor vier passagiers. De canvas softtop kan worden bediend bij snelheden tot 50 km/u. Het opent in 14 seconden en sluit in 16 seconden. Het dak kan op elk moment worden geopend of gesloten via een aanraakknop op het centrale display. Zelfs met het dak naar beneden garandeert de GranCabrio uitzonderlijk thermisch en akoestisch comfort.


Recente blogposts

Alles weergeven

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page