top of page

Mercedes-Benz opnieuw present op AutoTechnica

Mercedes-Benz is met een stand van 150m² in hall 7 – Stand H20, aanwezig op het after sales ontmoetingsevenement bij uitstek. Het richt de aandacht op diverse thema’s, waaronder het allesomvattende B2B Connect programma en Mercedes-Benz StarParts over PARTSPro tot BePartOfUs.

 Mercedes-Benz B2B Connect is het one-stop-service platform voor merkonafhankelijke garages, dat toegang geeft tot originele onderdelen, apparatuur en onderhoudsinformatie van het merk met de ster. Mercedes-Benz wil hiermee het motto ‘Een Mercedes verdient de beste service om steeds een Mercedes te zijn’ extra kracht bijzetten.

Mercedes-Benz B2B Connect garandeert een efficiënte werkplaatsstroom, wat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Mercedes-Benz StarParts is een tweede pijler van de Mercedes-Benz stand op AutoTechnica. Onder dit label worden onderhouds- en slijtageonderdelen voor oudere voertuigen aangeboden, die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsvereisten gesteld door het merk en inclusief twee jaar garantie. Hiermee komt Mercedes-Benz tegemoet aan de vraag van prijsgevoelige klanten. PARTSPro biedt bovendien de garantie om Mercedes-Benz originele onderdelen 24/7 snel en eenvoudig ter beschikking te hebben, wat ondersteund wordt door een gepersonaliseerde dienstverlening aan de merkonafhankelijke garages.

 

BePartOfUs

De deelname aan AutoTechnica vestigt ook de aandacht op BePartOfUs, een overkoepelende campagne waarmee Mercedes-Benz Belgium Luxembourg de samenwerking versterkt met middelbare scholen en hogescholen in Vlaanderen en Wallonië die technische en beroepsopleidingen centraal stellen. De campagne omvat de levering van didactisch materiaal - voertuigen, cursusmateriaal, diagnosetoestellen - en andere bijdragen tot verrijking van de opleidingen. Tenslotte voorziet BePartOfUs ook in de creatie van stageplaatsen in erkende werkplaatsen. Bovendien staat BePartOfUs voor een nationale aanwervingscampagne, die zich specifiek richt op technische functieprofielen en medewerkers magazijn en carrosserie.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comentarios


bottom of page