top of page

NRF bouwt aan de toekomst met nieuw E-Mobility hoofkantoor op Automotive Campus Helmond

De groei van het elektrische wagenpark zorgt ook voor een verandering in de aftermarket. NRF, één van de grootste aftermarket leveranciers ter wereld, heeft tegenwoordig een sterke strategische focus op E-Mobility. Met het openen van zijn NRF E-Mobility Hoofdkantoor op de Automotive Campus in Helmond onderstreept NRF deze aanpak.
NRF levert meer dan 11.000 onderdelen voor motorkoeling en airconditioning. NRF heeft een sterke focus op E-Mobility, omdat ook de aftermarket voor elektrische voertuigen substantieel groeit. Naast een groeiend E-Mobility productassortiment, beschikt NRF over diverse EV demonstratie- en testvoertuigen. Daarnaast worden speciale EV trainingen voor klanten aangeboden. Het nieuwe E-Mobility hoofdkantoor op de Automotive Campus wordt dé locatie waarin nieuwe E-Mobility activiteiten worden opgestart, kennis wordt gedeeld en een connectie wordt gemaakt met andere bedrijven en onderwijsinstellingen.


Benjamin Meek, E-Mobility directeur bij NRF, heeft een duidelijke visie. “De groei van het elektrisch wagenpark in Europa is groot. Wij willen klaar zijn voor de toekomst en voorop lopen in het EV productassortiment, kennisontwikkeling en -overdracht. Met het openen van een E-Mobility hoofdkantoor in Helmond benadrukken wij deze aanpak.”


De Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive en slimme mobiliteit. De campus biedt een aantrekkelijke leer- en werkomgeving en technologische (test)faciliteiten. Bedrijven op de campus inspireren elkaar door het delen van kennis, ervaring en faciliteiten.


Pieter Rahusen, Manager Business development & Acquisitie bij de Automotive Campus, is blij met de komst van NRF: "NRF vormt een mooie aanvulling op ons ecosysteem". Ook is Rahusen erg verheugd met de voorgenomen samenwerking van NRF met Summa en Fontys op de campus. "De samenwerkingen met de onderwijsinstellingen is juist de kracht van onze campus. We juichen daarom toe dat een dergelijk innovatieve organisatie zoals NRF hun doorontwikkeling van het EV-productassortiment met hen wil gaan realiseren".

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page