top of page

NRF EN EV REPAIR LANCEREN EV ACADEMY

De nieuwe EV Academy is een joint venture van de Nederlandse auto-onderdelenleverancier NRF en de Poolse EV-franchiseketen EV Repair. Het doel van de EV Academy is om monteurs op te leiden voor het werken met elektrische voertuigen in heel Europa. Monteurs en garages kunnen kiezen uit 4 trainingsniveaus, van basis tot expert. Het trainingsprogramma omvat alle EV-merken en alle aspecten, inclusief software gebruik.



EV Academy lanceert haar EV-trainingsprogramma op 22 november op de Automotive Campus in Helmond. Het 2-daagse lanceringsevenement omvat EV-trainingen voor monteurs en een training voor distributeurs. De Automotive Campus is de perfecte locatie, omdat het beschikt over moderne werkplaatsen, testfaciliteiten en vergaderzalen.


Bartosz Jezioranski, EV Repair: 'In onze EV Repair organisatie leiden we al jaren werkplaatsen op om aan EV's te werken. Via de EV Academy willen we onze kennis Europees opschalen.'


Ben Meek, NRF: 'NRF is de belangrijkste Europese aftermarketleverancier van EV-onderdelen. De lancering van de EV Academy, in samenwerking met EV Repair, past bij onze ambitie om de transitie van de aftermarket voor geëlektrificeerde aandrijflijnen te ondersteunen.



bottom of page