top of page

Recordaantal exposanten voor exclusieve vakbeurs Doyen Auto

De internationale Conventie van Doyen Auto verwelkomt dit najaar op Sardinië een recordaantal exposanten op de Doyen Expo. Meer dan 55 leveranciers van auto-uitrusting en partners van de groep komen naar de exclusieve expo met een hoge toegevoegde waarde, en getuigen zo van hun vertrouwen in en stevige band met Doyen Auto.

Voor de eerste keer in zijn geschiedenis brengt Doyen al zijn netwerken (distributeurs en garagisten) samen in Sardinië voor een conventie van 28 september tot 1 oktober 2023. Op een exclusieve vakbeurs presenteren we de belangrijkste fabrikanten van auto-uitrusting, leveranciers van verbruiksartikelen, gereedschappen en garage-uitrustingen, en zakelijke aanbieders van de netwerken van Doyen Auto.


Meer dan 55 exposanten voor een historisch event


De vakbeurs wordt een van de hoogtepunten van de Conventie. Het aantal, de verscheidenheid en de complementariteit van de exposanten zullen een overzicht geven van het aanbod van diensten en oplossingen die Doyen biedt aan zijn distributeurs en garagisten. ‘Doyen Expo’ verwelkomt meer dan 55 exposanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland op een oppervlakte van meer dan 2.000 m². Die forse vertegenwoordiging van de belangrijkste spelers uit de sector getuigt van hun gehechtheid aan Doyen en hun vertrouwen in de aantrekkingskracht van de Groep.


Een uitzonderlijke omgeving voor uitwisseling met 1.500 bezoekers


Exposanten, leveranciers en partners krijgen een uitzonderlijke kans om hun producten en diensten voor te stellen en van gedachten te wisselen met meer dan 1.500 professionals uit de autosector die uitgenodigd zijn voor de Conventie. De belangrijkste partners van de Conventie (ARDECA, BREMBO, DELTA INTERNATIONAL, DRIV, FUCHS, GUTMANN, IDGARAGES, LIQUI MOLY, MAHLE, MOTIP, PROXITECH, PURFLUX, SINATEC, TRW, VALKENPOWER, WD-40) profiteren voor en tijdens het event van grote zichtbaarheid. Exclusieve acties, evenementen en demonstraties die speciaal voor het event gepland zijn, zullen bezoekers een unieke ervaring bieden. Het wordt voor de exposanten ook een gelegenheid om uit te pakken met hun nieuwste producten, innovaties en oplossingen.


Salesdirector Benelux van DRIV Yvo van Nieuwenhoven: “Dat we naar Sardinië komen, bevestigt onze diepe en duurzame vertrouwensrelatie met Doyen Auto. Voor ons is het ook een buitenkans om in contact te komen met onze distributeurs en garagisten op een onuitgegeven event.”


CEO Jonathan Boch van iDGarages: “Doyen Expo is een ideaal platform om onze nieuwste innovaties te tonen. Onze aanwezigheid op de beurs is een kans om ons te profileren, ideeën uit te wisselen met onze leden en sterke banden te smeden met het hele ecosysteem van de auto-industrie.”

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page