top of page

STOP&GO marterverjaging presenteert nieuwe tweekleurige indicator voor het batterijniveau

Het aantal schadegevallen door marters neemt al jaren voortdurend toe. Het is daarom enorm belangrijk om professionele maatregelen te nemen om schade te voorkomen. Maar zowel bij klassieke verbrandingsmotoren als bij moderne elektrische auto’s worden de voertuigelektronica en het motormanagement steeds complexer, waardoor het lastiger wordt om nieuwe ‘externe’ componenten aan te leren. Daarom is het raadzaam om gecombineerde oplossingen (ultrasoon en hoogspanning) te installeren die niet afhankelijk zijn van de stroomvoorziening van de accu, zoals de 8 PLUS-MINUS CLIP, die werkt op knoopcellen en daarom geen verbinding meer nodig heeft met de voertuigelektronica.

Deze innovatie maakt het tijdrovend meten van de batterijspanning overbodig en geeft de gebruiker van het voertuig absolute zekerheid over het laadniveau van de batterij – en garandeert zo een perfect functionerende en bovendien efficiënte marterverjaging. Als extra geheugensteuntje herinnert een sticker met de installatiedatum in de motorruimte de gebruiker eraan dat de batterij elk jaar dient te worden vervangen. Zowel de 8 PLUS-MINUS als de 8 PLUS-MINUS CLIP zijn nu inclusief de nieuwe ledindicator voor het batterijniveau verkrijgbaar via de vakhandel.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comentarios


bottom of page