top of page

Subaru introduceert Safe8

Subaru verlengt de garantietermijn op zijn nieuwe auto’s van vijf naar acht jaar. De uitgebreide garantie benadrukt de voortdurende toewijding van Subaru aan veiligheid en kwaliteit.


Dat Subaru veilige auto’s bouwt en steevast de hoogste scores haalt in onafhankelijke bots- en veiligheidstest in Europa en daarbuiten is uitgebreid bekend.  En ook Subaru’s bovengemiddelde resultaten in betrouwbaarheidsonderzoeken zijn voor velen geen verrassing meer.  Wie veilig en betrouwbaar op pad wil, kan maar moeilijk om een Subaru heen.Bumper tot bumper

Om kopers van een Subaru nog meer gemoedsrust, of ‘Piece of Mind’ zoals dat bij Subaru heet, te bieden worden per 1 december alle nieuwe modellen voorzien van Safe8, oftewel acht jaar garantie. De garantie dekt technische problemen en arbeidsloon. Deze extra zekerheid komt boven op de vijf jaar pechhulp waarmee elke Subaru al jaar en dag wordt geleverd.


Restwaarde

De uitgebreide garantie neemt niet alleen kosten en zorgen weg bij onvoorziene defecten, Safe8 heeft ook een positieve invloed op de restwaarde van de auto, want hoe fijn is het om een auto binnen acht jaar aan een nieuwe eigenaar te kunnen verkopen, inclusief garantie? En de koper weet dat hij nog vele jaren zorgeloos van zijn gebruikte Subaru kan genieten.


Solterra en Crosstrek

De Safe8-garantie geldt per 1 december voor alle nieuw verkochte Subaru’s, kent geen kilometerbeperking, is overdraagbaar bij verkoop van de auto en geldt in het buitenland. Ook de volledig elektrische Solterra valt onder dekking. De nieuwe Crosstrek, die per 1 december bij de Subaru-dealer staat, is de eerste nieuwe Subaru, die standaard wordt geleverd met de uitgebreide garantietermijn van acht jaar.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comentarios


bottom of page