top of page

Succesvolle editie LKQ Tour brengt 45.000 euro op voor Make-A -Wish
Afgelopen weekend organiseerde LKQ de vierde LKQ Tour. Voor de derde keer zamelden de medewerkers geld in ten voordele van Make-A-Wish. Met een recordbedrag van 45.000 euro zorgen ze ervoor dat verschillende kinderen, met een levensbedreigende ziekte, hun ultieme droom zullen beleven. Langs Belgische en Nederlandse vestigingen. 

De traditionele fietstocht van 500 km langs LKQ-filialen in België en Nederland op vrijdag en zaterdag bracht maar liefst 23 sportievelingen aan de start. Daarnaast werd voor het eerst ook een heuse mountainbike route van 300 km door België en Nederland georganiseerd. Beide fietsersgroepen kwamen zaterdag toe bij LKQ Vilvoorde voor het afsluitend event met collega’s, familie en sympathisanten. Van wafeltjes tot fietsoutfit Naast de gekende sportieve prestatie, zamelden de medewerkers van LKQ geld in met de verkoop van wafeltjes en een unieke LKQ Tour-fietsoutfit. Samen met de inkomsten van de fietstochten en het afsluitend evenement haalde LKQ in 2024 opnieuw een recordbedrag op van 45.000 euro. De cheque werd op zaterdag 8 juni overhandigd aan Karlien Perdieus en An De Coninck, vrijwilligers bij Make-A-Wish® Belgium.
Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page