top of page

Togg lanceert nieuw mobiliteitsapparaat en toont de nieuwste digitale innovaties op CES 2024.
Togg, het wereldwijd opererende technologiemerk uit Turkije, zal een revolutionair nieuw slim mobiliteitsapparaat lanceren op CES 2024 in Las Vegas. Na het ongekende succes van zijn eerste smart device, de T10X compacte C-segment e-SUV, heeft Togg een innovatief slim mobiliteitsapparaat ontwikkeld dat volledig elektrische prestaties combineert met een uitgebreid digitaal ecosysteem. Bezoekers van CES 2024 kunnen het nieuwe apparaat uit eerste hand zien terwijl ze de uitgebreide en visueel adembenemende stand verkennen die technologie combineert met de natuur.

In het midden van de stand staat een productieprototype van het slimme mobiliteitsapparaat, als een hint naar de snelle ontwikkeling die Togg ondergaat. De stand zal ook de T10X bevatten als onderdeel van een unieke en surreële digitale ervaring die het potentieel van AI-connectiviteit tussen slimme apparaten en mensen laat zien.

Togg's ambitie is om een open en toegankelijk ecosysteem te creëren rond zijn smart devices en digitale producten, met de gebruiker als middelpunt en de focus op duurzame oplossingen. Dit zal worden benadrukt op de hele stand, die voortbouwt op de Digital Mobility Garden van Togg van CES 2023.

CES, georganiseerd door de Consumer Technology Association (CTA), is een cruciaal wereldwijd technologie-evenement. Het toont branche-innovaties, vergemakkelijkt zakelijke partnerschappen en behandelt vitale technologische kwesties via zijn wereldwijde platform.

Comentarios


bottom of page