top of page

Van Mossel opent nieuwe vestiging in Sint-Truiden

De rode loper werd vorige week donderdagavond uitgerold op de Lichtenberglaan 2010 in Sint-Truiden voor de officiële openingsavond van de splinternieuwe Van Mossel vestiging. In de showroom blinken vanaf nu de nieuwste modellen van Peugeot, Citroën, Fiat, Jeep en KIA. Voor Van Mossel is het de volgende stap in de groei die het bedrijf de voorbije jaren heeft ervaren met verschillende overnames, samenwerkingen en verbouwingen.De avond werd op gang getrapt door vestigingsdirecteur Frank Coune, gevolgd door de CEO van Van Mossel BeLux, Koen Claesen. Klanten en genodigden konden genieten van een rondleiding door de splinternieuwe vestiging, waar ze kennismaakten met de showrooms van de verschillende merken, maar ook een state-of-the-art werkplaats waar het Van Mosselteam alle gereedschap heeft om onderhoud en herstellingen te doen aan alle soorten wagens.


“Ik ben verheugd om deze nieuwe vestiging voor te stellen”, zegt vestigingsdirecteur Coune. “De showrooms hebben veel ruimte, geven klanten de kans om de wagens in detail te bekijken. De werkplaats is dan weer een geschenk voor ons team, de grote open ruimtes maken een einde aan het cliché van donkere werkplaatsen en het motiveert iedereen ook om een stap verder te gaan voor elke klant.”

Jarenlang was de Luikersteenweg in Sint-Truiden de vaste locatie voor de merken Peugeot en Citroën, maar na de overname door Van Mossel in 2018 werd redelijk snel duidelijk dat de oude locatie toe was aan vervanging. De Lichtenberglaan werd gezien als de perfecte locatie met een vlotte verbinding en meer dan voldoende ruimte om de verschillende merken te vertegenwoordigen.

Recente blogposts

Alles weergeven

IFEMA MADRID kondigt MOTORTEC 2025 aan.

IFEMA MADRID heeft de data aangekondigd voor MOTORTEC 2025. De beurs zal plaatsvinden van 23-26 april 2025 in IFEMA MADRID in Madrid. Als aftermarket vakbeurs voor de automobielindustrie in Zuid-Europ

Comments


bottom of page