top of page

Van visie naar realiteit - Kavo Parts lanceert Kavo Parts 3.0Kavo Parts is klaar voor 2024 en kondigt met trots Kavo Parts 3.0 aan. Deze nieuwe mijlpaal markeert een cruciale stap voorwaarts in de ambitie van Kavo Parts om wereldwijd complete oplossingen aan te bieden aan haar klanten. In juli vorig jaar verhuisde de organisatie naar een gloednieuwe locatie, wat de eerste concrete stap was om haar visie te realiseren.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Kavo Parts gestaag gewerkt aan het uitbreiden en versterken van haar aanbod. “In 1991 hebben we onze eerste stap richting een internationale verkoop door heel Europa gezet. Het succes was zelfs zo goed dat we in 1999 ons bereik hebben uitgebreid tot buiten Europa”. Altijd al klantgericht ingesteld, staat voor Kavo Parts de behoefte van hun klanten centraal in elk aspect van hun bedrijfsvoering. "Dit loopt als een rode draad door al onze bedrijfsprocessen. Ons nauwe contact met klanten en de markt gaf ons al vroeg inzicht: leveranciers verlangen naar een allesomvattend aanbod. Dit inzicht leidde tot de geboorte van ons Aziatische concept in 2008" aldus Peter Bloemberg (Sales en Marketing Director van Kavo Parts).


Dit was zo’n succes dat het bedrijf in 2013 verhuisde naar een nieuw pand, twee keer zo groot als het vorige.

In 2018 vond dan ook een management buy-out plaats waarbij Peter Bloemberg samen met Herald Nijenhuis het stokje overnamen van oprichter André van Leeuwen. Sinds de overname is Kavo Parts enorm gegroeid. Kavo Parts levert aan klanten in meer dan 90 landen. Recent heeft Kavo Parts van de grond af aan een nieuw pand laten bouwen, volledig afgesteld op hun ambities: vandaar de aanduiding Kavo Parts 3.0. Het recent voltooide state-of-the-art bedrijfsgebouw van Kavo Parts, dat ruimte biedt aan meer dan 25.000 palletplaatsen, weerspiegelt hun voortdurende groei en toewijding aan innovatie. Dit nieuwe pand maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder het Kardex Shuttles XP, dat resulteert in een nog efficiëntere werking.

"Het gaat niet alleen om het leveren van producten; maar ook om het bieden van waarde, kwaliteit en betrouwbaarheid aan onze klanten", benadrukt Herald Nijenhuis, mede-eigenaar van Kavo Parts. "We zijn er trots op dat we niet alleen producten leveren, maar complete oplossingen waardoor onze klanten kunnen groeien in een snel veranderende markt."

Recente blogposts

Alles weergeven

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

Comments


bottom of page