top of page

Volg Live: DOYEN EXPO

Bijgewerkt op: 1 okt. 2023

01/10/2023 - 19u25


Tijdens de finale dag van de Doyen expo werden diverse leveranciers beloond voor hun tomeloze inzet gedurende het afgelopen jaar. Dat de Doyen awards gegeerd waren bleek uit het grote enthousiasme van de volgende winnaars:


  • Best "Supplier" award - Mechanical Parts Benelux: TRW

  • Best "Supplier" award - Mechanical Parts France: Purflux

  • Best "Supplier" award - Consumables and Accessories Benelux: Bardhal

  • Best "Supplier" award - Consumables and Accessories France: KS TOOLS

  • Best "Marketing" award: VALEO

  • Best "Logistics" award: MAHLE

  • Best "Product Innovation" award: Brembo

30/09/2023 - 20u25


Ook dag 3 van de Doyen conventie bleek een schot in de roos. Bij navraag onder de standhouders merkten we een zeer positieve balans. Goede gesprekken en bovenal mooie verkoopsresultaten. Dit gekoppeld aan de relaxte, informele sfeer maakt dat men bij Doyen gerust kan terugblikken op een geslaagd event. Volgende stap op de agende van het Move Up 2027 plan is Autotechnica.


29/09/2023 - 20u50


Onder inspiratie van het motto Moveup 2027 zagen we dat de ruim 52 standhouders van de Doyen Expo meer dan de handen vol hadden tijdens de eerste dag van de beurs. Positieve geluiden alom.


Het enthousiaste publiek zorgde dat er vandaag overduidelijk blije gezichten te bespeuren vielen bij de exposanten.


Met zijn ambitieuze 4-jaren plan wil Doyen zijn marktpositie in de Benelux en Frankrijk sterk de hoogte doen in gaan.


28/09/2023 - 17u30


Terwijl naarstig de laatste hand wordt gelegd aan de meer dan 51 standen van de Doyen Expo, druppelen de ruim 1500 gasten binnen in de Forte Village in Sardinië. Deze Doyen conventie geeft extra luister aan het 100-jarige bestaan. Tal van nieuwe innovaties kunnen hier op een relaxte manier ontdekt worden door de Doyen partners.
Recente blogposts

Alles weergeven

Doyen lanceert zijn nieuwe website.

De nieuwe webstek weerspiegelt de betrokkenheid van de Groep bij haar partners en haar ambitie om te groeien en is meer dan een technologische upgrade. Hij weerspiegelt de toewijding van Doyen aan haa

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket 

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, het vernieuwde remarketingplatform dat tweedehands wagens verkoopt aan professionele autohandelaren en dealers. Als een van de sterkste internationale platformen, ver

コメント


bottom of page